Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestao pušiti i skontao da nepušačima je užas sa pušačima. Brate izadji na havu ili u drugu prostoriju i puši do mile volje. Nema rasprave o pravu na čist zrak da ne govorim tek ako terorišeš nerođeno dijete. Svi zaslužujemo valjda od dragog Boga čist zrak.
@Krkanovic Joj sto seres sviju mi. Ti sad presto pusit pa razmisljas na taj nacin, a jesi li tako razmisljao dok si duldumio jednu na drugu? Sta bi uradio da ti je to neko govorio kad si pusio, bi li ga poslusao? Ovo isto ono : "ubijao sam, sad sam prestao i mogu vam reci da me ne ubijate jer hocu da zivim".
Da sam znao da ce dijete slušat zvijezde granda tacno bih naredio zeni da pusi.
danas si duhovit.........ahahahahahaahaahhaha ++++++++++
Pogrešan zaključak. Nekad dok je babo kalemio sve jednu na drugu djeca su itekako bolje slušala.
Probao jesam, ali nisam nikada poceo pusiti. Hajd sto dobro cujem, hajd sto imam visak para u svakom' dzepu. ;)
Ako je ovo istrazivanje tacno, onda su sva djeca roditelja koji su zivjeli do 1990-te gluhi. Nema ko nije pusio,
Da su cigarete stetne znaju svi pa i oni sto puse i naravno da trudna zena ne treba da pusi (nevezano da li je ovo istina ili ne) ili da se pusi pred djecom. Samo mi nekako dode cudno da se toliko govori protiv cigareta ,a vise ima zla od alkohola koliko ima oceva sto se napiju pa kuci mlati djecu ,zenu, majku ma sve sto hoda ,koliko ima slucajeva kad ubiju. Bar gdje ja zivim to sad primjetila cigarete skupa iz dana u dan te razni porezi a alkohol na svakom cosku.
Kad vidim trudnu zenu sa cigarom, a vidim ih cesto, poslala bih ih na ono mucenje iz srednjeg vijeka, tipa lomljenje prstiju i zglobova. Et.
Cigarete su najvece zlo i samo kreteni mogu da konzumiraju gdje svjesno ugrozavaju svoje i tuđe zdravlje
@ispaha Hoces da kazes da su moje komsije brat, sestra, amidza amidzic, daidza, sestricna kreteni?
@WilliamCostigan Ako puše, jesu kreteni.
A citanje ovakvih clanaka na klix-u divodi do glupoce
da je to tako 90% djece na balkanu bi bilo gluho,nego kod nas kazu de ti zapali da se beba navikne !
Prestao pušiti i skontao da nepušačima je užas sa pušačima. Brate izadji na havu ili u drugu prostoriju i puši do mile volje. Nema rasprave o pravu na čist zrak da ne govorim tek ako terorišeš nerođeno dijete. Svi zaslužujemo valjda od dragog Boga čist zrak.
grozna sam majka......pusila sam u obe trudnoce..........a i poslje.......ali evo......ljubi ih majka.....predivna djeca
drago mi je što su zdrava, al to ne znači da pušenje ne šteti.. jedino ako si ti mužiću pužiću pušila halat
@ogledalce Vjerujem ti na riječ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pusenje steti, znamo... Svako par mjeseci neki "naucnik" nam opet kaze da pusenje steti... i naslov uvijek ko da je odkrio lijek za rak... A da bi ovaj test bio imalo "naucan", mora biti kontrolisano okruzenje, od kolicine buke, mjesta zivljenja, nacina zivljenja do genetike itd.
A, alkohol, droga, incest kojeg upražnjavaju nebeski? To ništa? Zato i jest toliko degenerika. A ovi što ne puše, možete slobodno počet, imate od mene prvi cug.
sa takvim kao ti......rata mora da bude
Ovo da je tačno, ja bih trebao biti, ne gluh, već gluhonijem.