Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Boj je izmišljeni prijatelj ali kad odrasteš i još ga imaš, onda je to poremečaj.
djeca vise nemaju djetinjstva,prave od njih robote u pm!
Dodil ima izmišljenog prijatelja. Putina.
😄😄😄
izmišljeni prijatelji?Mislite, djeca su psihički poremećena?
Dijete s izmisljenim prijateljem je nedijagnozirani sizofrenicar, mahom iz Amerike. Ta glupost prakticki ne postoji van Amerike i mahom se izvozi kroz filmove gdje se to servira kao zabavno - a ne kao mentalni poremecaj, sto i jeste.
Simpaticno.😱😂
vec zamisljam reakciju prosjecnog bh gradjanina posmatrajuci svoje dijete kako samo sa sobom razgovara 😀😀
😂😂😂😂😂
Kako to da samo u Americi imaju te neke izmisljene prijatelje? Vazda kod njih nekakvi posebni psihofenomeni koji ne postoje nigdje drugo
Sve pricate o devijacijama u zapadnim zemljama i o nekoj katastrofi, a ljudi rasturaju u svakoom segmentu. Bar ne filuju djeci mozak od 5 godine kako je bog na nebu i sve vidi i cuje.
@SanChy123 ne truju sistematski kao kod nas ili recimo na bliskom istoku, kad pogledamo generalno zapadne zemlje vise je ateista nego vjernika pogotovo medu mladom populacijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)