Sajam namještaja Interio
0

20% popusta za posjetioce štanda Top Meblo salona

Sponzorirani članak
Razmišljate o novom komadu namještaja za vašu dnevnu, radnu, spavaću sobu ili trpezariju? Želite svoj životni prostor osvježiti ergonomski dizajniranim i modernim namještajem vrhunske kvalitete, a pritom ne potrošiti mnogo novaca?

Renomirana fabrika namještaja Standard Sarajevo i saloni namještaja Top Meblo pozivaju Vas da posjetite njihov štand u okviru sajma Interio 2010. i ostvarite popust od čak 20% na sve izložene proizvode u salonu u toku trajanja sajma od 18.3. do 22.3. 2010. godine.

Posjetioci štanda fabrike namještaja Standard i salona Top Meblo imati će priliku da se putem neobične prezentacije lično upoznaju sa najprodavanijim artiklima koji će im lično ispričati svoju priču.

Upoznajte porodicu Standardovih proizvoda koji su već godinama apsolutni hit na evropskim tržištima i koji se na tržištima Austrije, Njemačke i zemalja Beneluxa izvoze u milionskim primjercima. Tako su, naprimjer, stolica Rudi, Ivonne, Chris te stolovi Emanuela i T6 proizvedeni i prodati u više od 6,7 miliona primjeraka.

Pored hit modela fabrike namještaja Standard, ekskluzivni zastupnici njihovog asortimana za BiH - saloni Top Meblo na svom štandu izložiti će i najprodavanije modele vrhunskog kvaliteta iz segmenta tapaciranog, ali i kancelarijskog namještaja.

Gigant bh. drvne industrije fabrika namještaja Standard ove godine slavi više od 60 godina postojanja i uspješnog rada, a njihova višedecenijska tradicija garant je kvalitete potvrđene na evropskim tržištima.