{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Elementi kompozicije u vašem domu

S
5.4.2010. u 17:30
0
1
Elementi kompozicije u vašem domu
0
Još jednom vas pozdravljamo i vodimo kroz svijet uređenja prostora sa našim domaćinima, fabrikom namještaja "Standard" i prodajnim salonom "Top Meblo". Pogledajte online izdanje za ovu sedmicu.


Vaš stan će definitivno biti dobro uređen ukoliko se vodite osnovnim zakonitostima prilikom njegovog projektovanja. Da bismo uspostavili red, potrebno je poštivati određene zakonitosti u odnosu elemenata kompozicije.

Za građenje kompozicije potrebna su najmanje dva elementa, ili veći broj elemenata istog reda.

Elementi su linije, površina i zapremina - koji formiraju oblik, zatim veličina, intenzitet, boja i interval.

Linija stvara kontinuitet u kretanju, površina je rezultat kretanja linija po određenim zakonitostima, a zapremina je trodimenzionalna geometrijska kategorija. Za ovo druženje izdvajamo Henk garnituru kako biste uredili vaš dnevni boravak i osjećali se prijatno u vašem domu. Garnitura je konstruisana od punog drveta, a posjeduje i spremnik za posteljinu tako da nećete imati problema prilikom spremanja kreveta. Veoma je praktičan komad namještaja, jer posjeduje opciju kombinovanog razvlačenja, može se razvući samo jedan ili čak oba dijela. Dušek je punjen kombinacijom perja i spužve što je garancija za udobnost. Moguća je izrada od raznih materijala.

Ako želite imati modernu, ali prije svega udobnu garnituru, gdje ćete provoditi vrijeme poslije napornog radnog dana, dočekivati goste i uživati u intinmim trenucima, Henk garnitura je idealno rješenje za vas.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice "Sammy" i "Rudi" koje su snižene za 45% i sada koštaju samo 89,00, odnosno 85,00 KM, te stolica "Annabel" koju sada možete nabaviti za 48,00 KM, što je 47% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Petak, subota i nedjelja dani su nevjerovatnih sniženja u salonima top meblo u Sarajevu i Tuzli. U toku je totalna rasprodaja odabranog namještaja u velikoj proljetnoj akciji. Iskoristite priliku i opremite svoj prostor u kojem boravite, uz sniženje i do 70%.

Magazin posvećen uređenju enterijera "Top Meblo Home Info" pratite svaki radni dan u okviru programa NTV Hayat u 17.30 sati, čitajte u Dnevnom avazu svake srijede u okviru sedmičnog priloga "Porodica i zdravlje", slušajte na talasima Radija Stari Grad subotom u okrivu emisije RSG Tour, te pratite putem portala eKapija.ba i Sarajevo-x.com.

Posjetite našu web stranicu www.top-meblo.ba za više informacija. Klikom ovdje postanite član Facebook fan stranice "Top Meblo HOMEinfo" i obezbijedite sebi priliku za nevjerovatne popuste prilikom kupovine, ali i brojne vrijedne nagrade!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: