Kuća i ured
0

VIDEO / Naučite vrste boja uz Top Meblo Home Info

Sarajevo-x.com
Top Meblo Home Info je i ove sedmice sa vama. Želimo Vam dobrodošlicu u ime fabrike namještaja Standard i Top Meblo salona, uz naše redovne savjete o uređenju stana, te dnevni proizvod koji možete kupiti u salonima Top Meblo u Sarajevu i u Tuzli.

U današnjem izdanju naše dvominutne emisije govorimo o vrstama boja.

Pastelne boje su najlakše i najblaže nijanse s kojima možemo eksperimentisati. Nježnih tonova i ljupkog karaktera, ove razblažene verzije jačih boja lako se kombinuju, uvijek stvarajući osjećaj harmonije. Uobičajene su za zidove dečjih soba.

Jake čiste boje stvaraju moderan izgled koji više odgovara savremenom nego tradicionalnom namještaju. Odlične su kao efekat pojačavanja i isticanja osobenog stila i vitalnosti.

Tamne boje imaju sumorni, mračni efekat u enterijeru, pa nisu preporučljive za dekoraciju većih cjelina u stanu. Međutim, u kombinaciji s prijatnim kožnim komadima namještaja u boji slonovače, mogu imati jak i moderan efekat. Često se koriste zemljani tonovi kao što su braon i zelena, te elegantne nijanse sive.

Neutralne boje su sofisticirane i suptilne, prirodno elagantne i odlično se prilagođavaju svakom enterijeru te izazivaju osjećaj prijatnosti. Mogu biti tople, kao što su boja slonovače, meda, bijele kafe i čokolade, ili hladne, kao što su čisto bijela, grafitna i siva. Ponekad je dovoljno istaći same elemente arhitekture u prostorijama, a ove boje su kao stvorene za to.

Ugaona garnitura "Coral" je naš današnji izbor. Ova garnitura izrađena je od punog drveta, posjeduje veliki izbor tkanina i spremnik za posteljinu. Moguće je pomjerati bočne stranice i razvući ležaljku. Uz nju dobijete kombinaciju od četiri velika i tri mala jastuka uz trosjed ili tri velika i dva mala uz dvosjed, zavisno od Vaših potreba. Sjedišta i nasloni su sastavljeni od žičanog jezgra i spužve, te daju idealnu kombinaciju koja garantuje udobnost. Cijena "Coral" garniture je 1.999 KM, a možete je naći u salonima Top Meblo u Sarajevu i u Tuzli.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice "Anna” i "Rudi” koje su snižene za 40% i sada koštaju samo 58, odnosno 85 KM, te stolica "Sammy” koju sada možete nabaviti za 89,00 KM, što je 45% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Posjetite vikendom Top Meblo salone i ostvarite nevjerovatne popuste pri kupovini. Top Meblo je tu za Vas i svakim radnim danom. Dođite i odaberite jedan od preko dvije hiljade proizvoda iz Top Meblo salona.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30 h, čitajte na portalu eKapija.ba, a srijedom pronađite prilog Sarajevskoj hronici Dnevnog avaza. Posjetite web stranicu www.top-meblo.ba, postanite član fan stranice Top Meblo Home Info na Facebooku i tako učestvujte u sniženjima i osvojite vrijedne nagrade, te nas slušajte na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour.