Vec 20 i kusur godina dokazujete uporno i tvrdoglavo da fasisticka i nacionalisticka drzava ne moze funkcionisati. "Gradjani" BiH su dokazali da ce radje umrijeti od gladi i bijede nego da se prasta, rane lijece i ide putem pomirenja i gradnje boljeg sutra, ako nista, za buduce generacije. Tako da je pad te drzave 100% opravdan. Samo ubrzajte, imam jos prijatelja i porodice dole, lakse mi je dovesti ih ovdje u civilizaciju ako im je drzava u vanrednom stanju. Hvala!
@takoda Brate, svi ste vi dole ista govna. Da ste toga svjesni, nikad ne bi ni doslo do rata, i danas bi bili jedna od najjacih zemalja. Ta jedna razlika u vjeri, i eto razlika u dijalektu vas je sahranila.
@takoda Greska u tvojoj logici je "Mi njima pruzamo". Kao sto rekoh, svi ste ista govna. Nema "mi, oni, ovi". To sto vjerujete u razlicite varijacije iste monoteisticke religije nije bas opravdan razlog da ste sad "Vi, Mi, Oni", jer vam je genetika, mentalni sklop i jezik isti, znaci isti ljudi. Jel ti znas da imas Njemaca koji su: Protestanti, Katolici, Pravoslavci, Muslimani, Hindusi, Budisti, Crnci, Azijati, Blisko-istocjnaci... I sve Njemci, mozes zamisliti to ej?
Prikaži sve komentare (279)