Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al nam deru pi4ić to nije normalno .. da smo pola od naroda ovo bi sve visilo sa bandera
@takoda a u Srbiji i Hrvatskoj cvjetaju ruze zato...Evropske velesile nema sta, Hrvati masovno odlaze od kako su usli u EU, firme privatizovane isto tako i u Srbiji, svi smo mi u istim govnima
A bjesni likovi od susjednih zemalja u pm. Nemaju ni oni kila da sami sebe nose, svi smo isti, neki vise neki manje zaduzeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SAD ĆE OPET TRULI IZMETBEGOVIĆ DA SPASI PAJTOSA DUDUKA!!! BEM MU SVE MILO!
MMF nije humanitarna nego interesna organizacija koja treba da zaradi novac svojim dionicarima.Kada ce prestati potreba za MMF ...kada svi budu placali porez, kupovali domacu robu , i kada se administracija svede na jednu petinu od danasnje.Vrlo jednostavno zar ne...Vec vidjeno u normalnim zemljama gdje je vrlo normalno da politicari nisu korumpirani i da dolaze na posao svojim autom ili autobusom.Problem je u balkanskom mentalitetu koji se moze pod rudu ako nas vode Nijemci ,Svedjani etc..
Vlada ce POKUSATI da se zaduzi za 160 miliona. S obzirom koliko su te robe prodali zadnji put kad su to iznijeli na stand... bogami cemo opet morati da molimo Fadila za oprost.
znajul ovi ikad napravit pare
Kako ćemo ovima iz Vlade FBiH da lomimo ruke i noge. Nisu ni svjesni da nemaju kuda da uteknu. A tek njihovim nalogodavcima! Sve ćemo im do Poljina i sagorjeti!
neću više ni sekunde da živim u ovoj truhloj državi, pa pa bejha...
ovo ja stalno pricam,ovi neljudi ce nas zaduziti i kod crnog vraga,u to budite sigurni,neda mmf, dace neko drugi, bez obzira na posljedice
Jos jedan od brojnih primjera uspjesnosti domace politike. Alhemija Balkana... generacijska solidarnost temelj je nase buducnosti.
ukinuti kantone ili smanjiti plate uhljebima, nema treceg!
kolektivna (po)pušiona....
Dok su na vlasti zadužuju nas da bi punili vlastite džepove ! Kad odu sa vlasti, otići će sa punim džepovima ! A "fukara" će još više raditi da bi vraćala kredite !
ko god je glasao...i kod god glasa za SDA, nek mu ruka otpadne...unistise nam drzavu...ne nacionalisti nego SDA kriminalnci i uhljebi
Bravo Fadile, tako treba. Netreba nam MMF imamo mi svoje banke. Saradnja sa domacim bankama je rjesenje.
A gdje je rast bdp foadile, kojim se hvalis, a sad opet kredit
A koga su pitali da uzmu kredit
samo ne MMF, a za ovo me boli racku, ionako se ne vidim ovdje