NARAČASTA ŽABOKREČINO, kako bi bilo da staviš Izrael na listi zbog terorra nad Palestincima još od 1948 na njihovoj teritoriji? Ah da zaboravio sam da ti ćifut Ivankinu čkupi razvlači. Mater ti jebbem da Bog da te neki psihopata mačetom iskasapi kopile perfidno. Najviše bih volio da čujem vijest da si zajedno sa tvojom incest familijom poginuo save ti jebbem! Tolko mrzim tog čovjeka da bih ga čak mrtvog otkopo i reanimiro da ga opet maltretiram!
@guzarcurguzI4 neka je proklet i danju i noću i Trump i njegova obitelj. Klinton Obama i Bush su velike sotone i zločinci, ali i oni su u odnosu na ovog smrada imali neku mjeru. Donalda Trump je spreman sve prodati za rad vlastitog interesa, taj covjek je nanio prokletsvo na svoju obitelj , prokletsvo koje je nemoguće skinuti. Ali nece ni on Jos dugo, svakom covjeku dodje kraj pa će i njemu
@cortes Kažem još jednom, bila bi senzacionalna vijest da ga neki ludjak iz mase atakira mačetom pa mu pritom odrubi glavu pred kamerom. Al ji najljepše bilo kad bi mu kompletnu incestoidnu familiju pobili, Ivanku, sinove, onog njegovog malog od 10 godina itd. Jer je sam tražio da se familije "terorista" pobiju. Pikiraju te, stave ti pečat "terorizma" i pobiju ti familiju bez ikakih dokaza. Zato sam pobornik ubistva njegove kompletne familije i njega.
Prikaži sve komentare (80)