Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trumpa više niko ne shvata ozbiljno. Najveći klaun među političarima.
@DonTito Samo čekam vijest da je izvršen atentat na njega, nema kome se nije zamjerio.
@HajteMolimVas Kako bih volio da mu neko puca u glavu mater mu jebbem! Trebali bi mu i familiju kompletnu pobit!
Nesto ga ne cijenim ali mi je drag sto sorabe spusti na zemlju a bili su poletjeli na nebesa, jesu bili zalajali a jes im bilo zinulo dupe.
Iran, Libija, Dodik, Sirija, Somalija, Sudan i Jemen.
NARAČASTA ŽABOKREČINO, kako bi bilo da staviš Izrael na listi zbog terorra nad Palestincima još od 1948 na njihovoj teritoriji? Ah da zaboravio sam da ti ćifut Ivankinu čkupi razvlači. Mater ti jebbem da Bog da te neki psihopata mačetom iskasapi kopile perfidno. Najviše bih volio da čujem vijest da si zajedno sa tvojom incest familijom poginuo save ti jebbem! Tolko mrzim tog čovjeka da bih ga čak mrtvog otkopo i reanimiro da ga opet maltretiram!
@cortes Kažem još jednom, bila bi senzacionalna vijest da ga neki ludjak iz mase atakira mačetom pa mu pritom odrubi glavu pred kamerom. Al ji najljepše bilo kad bi mu kompletnu incestoidnu familiju pobili, Ivanku, sinove, onog njegovog malog od 10 godina itd. Jer je sam tražio da se familije "terorista" pobiju. Pikiraju te, stave ti pečat "terorizma" i pobiju ti familiju bez ikakih dokaza. Zato sam pobornik ubistva njegove kompletne familije i njega.
kao tutankamon ili kako već
Trumpe srbine jesi li do dick-a skinuo sa liste😃
President Camacho
ovaj lik je živući dokaz da je Amerika dobra zemlja sa nevjerovatnim mogućnostima .. ovaj debil ovde bi varo nene i krčio šumu, na kraju bi umro na nekoj kurvi, a djecu bi mu opuhali vjerovnici .. medjutim, u Americi, on može čak i dobiti kofer sa nuklearkama da noha .. nevjerovatna zemlja, ako počne taj najavljivani rat kod nas, idem i ja Ameriku ..
trump je lud
A jest im obruko dzemat… gluho bilo...
nijednom arapu ne treba dozvolit ulazak u eu i sad
glupan_96@ nick ti je bas odgovarajuci
napusi mi se kurcaaaaaa
Izas'o mu, rekose, Saddam Hussain na_san...
🇳🇦🇫🇹🇦 🇯🇪 🇨🇺🇩🇳🇦 🇰🇦🇷🇹🇦
trump igrao eci-peci-pec pa ko ispadne i eto irak.
slazem se sa listom ali na njoj su morali da budu sipci i bosnje..pretpostavljam u drugoj turi
@predsednikMile1 Evo na radiju pozdrav za tebe iz Jagomira. 😁
@presednikMile1 A jeste se bili digli al ucera vam trump A tamo preko drine seselj uzvikuje tlamp tlamp ...😂😂 učera i njemu , ucera krmku dodiku a ucera vam i za Kosovo ,kako god ucera vam do jaja 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)