A kako bi bilo gospodine Muiznieks, da malo dignete glas protiv Ultra Desničara širom Evrope koji otvoreno pozivaju na krvoproliće. Na primjer Geert Wilders koji bi najradije Muslimane svojeručno ubijo, Viktor Orban koji "kiti" ograde njegove države svinjskim glavama. Njemački AfD koji bi najradije sve Muslimane po konclogorima potrpo. Sve te navedene desničarske stranke agiraju pod okriljem Izraela. Ni riječi o tome. Pljuc!
KADA SU POCELI SUKOBI U SIRIJI BIO SAM PROTIV ASADA, SADA KADA VIDIM KOJI JE HAOS NASTAO, VIDIM DA SAM POGRIJESIO. POGRIJESIO SAM NE ZBOG ASADA, NEGO ZBOG NARODA KOJI PATI ZBOG SVEGA TOGA. ZABOG TOGA SAM SADA PRINCIPIJELNO ZA ERDOGANA, NE ULAZECI U TO STA SE SEV TAMO DESAVA, KOLIKO JE SVE TO ISTINA A KOLIKO MEDIJSKA PROPAGANDA. TURSKOJ TREBA VODJA CVRSTE RUKE INACE CE OTICI U HAIS KAO I SIRIJA, A KURVE SA ZAPADA JEDVA CEKAJU DA TURSKA ODE U HAOS KAO I SIRIJA IRAK ITD.
ne bi bilo tih ultradesnicara da nije tolika najezda na te evropske zemlje........i naravno teroristickih napada ne neke od njih.....
Prikaži sve komentare (44)