Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako bi bilo gospodine Muiznieks, da malo dignete glas protiv Ultra Desničara širom Evrope koji otvoreno pozivaju na krvoproliće. Na primjer Geert Wilders koji bi najradije Muslimane svojeručno ubijo, Viktor Orban koji "kiti" ograde njegove države svinjskim glavama. Njemački AfD koji bi najradije sve Muslimane po konclogorima potrpo. Sve te navedene desničarske stranke agiraju pod okriljem Izraela. Ni riječi o tome. Pljuc!
KADA SU POCELI SUKOBI U SIRIJI BIO SAM PROTIV ASADA, SADA KADA VIDIM KOJI JE HAOS NASTAO, VIDIM DA SAM POGRIJESIO. POGRIJESIO SAM NE ZBOG ASADA, NEGO ZBOG NARODA KOJI PATI ZBOG SVEGA TOGA. ZABOG TOGA SAM SADA PRINCIPIJELNO ZA ERDOGANA, NE ULAZECI U TO STA SE SEV TAMO DESAVA, KOLIKO JE SVE TO ISTINA A KOLIKO MEDIJSKA PROPAGANDA. TURSKOJ TREBA VODJA CVRSTE RUKE INACE CE OTICI U HAIS KAO I SIRIJA, A KURVE SA ZAPADA JEDVA CEKAJU DA TURSKA ODE U HAOS KAO I SIRIJA IRAK ITD.
ne bi bilo tih ultradesnicara da nije tolika najezda na te evropske zemlje........i naravno teroristickih napada ne neke od njih.....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Čim Turska stade na svoje noge, posta respektabilna sila i izvuče se iz dugova MMF-a i sličnih gofnara počeše pljuvanja po predsjedniku i državi. Gofna cionistička bankarska.
"Muiznieks traži od Turske da hitno promijeni kurs"
Ja trazim da svi turci yebu Muizieks-u sve po spisku a do z
Evo sad ce Turska, samo sto nije... ima li jos neko nekih zelja?
Ma hajde, ta najvisa institucija se oglasila na krojenje svoje Evrope diskriminirajuceg ustava BiH i dan danas ga podrzava. Nikad nisam cula da ste se oglasili o zastiti ljudskih prava u Palestini ili osudili desnice u vasem dvoristu.
Značajno ograničena svojim članstvom u NATO-u, Turska je ipak suverena država u poređenju sa većinom drugih zemalja i njihove izabrane vođe imaju mandat da propisuju i provode mjere na dobrobit svog naroda. Tako je uvijek bilo kroz povijest i tako su to uvijek radile sve sada moćne države, ali sada te moćne sile pokušavaju promijeniti pravila naravno opet sa ciljem da njima bude bolje
Ja čuj, da promijene kurs. Evo samo što nisu. Turska je, uostalom, uvijek bila diktatura, samo što je nekad bila više pod zapadnim vjetrovima.
Udri govna Erdogane pokazi sta je pravi vodja a zapad moze da ti ga p...a djikani, sikter sa ove teme.
evo sad ce
Mislim da necete Sultana "preveslati" kao druge..
Ne dirajte Bosnjama Tursku, molim vas. Bakir i oni su odavno prestali gledati Europu - nek im je uzor zemlja gdje svaki 5 godina ima drzavni udar, svaka 2 dana neka bomba, gjde se blokira YouTube i Facebook, gdje se hapse novinari - glupi Bosnje pljuju na Tita koji je bio 20 puta bolji lider od Jadogana i barem za vrijeme Tita zivili su u prospernoj drzavi gdje je svak svakoga postovao - gledaj sada
Bolji je od Dodika - šta 'oš.
sta vi pricate o ljudskim pravima... pa u evropi danas nesmijes reci da si musliman... a to sve oficijelna politka diktira