Umjesto da se bavimo objavama o uspjesima nasih takmicara na takmicenjima prisiljeni smo da pisemo o verbalnom napadu na trenera i takmicare Ski kluba Ilidza. Naime, jucer 07.02.2017. godine po povratku sa takmicenja koje je organizovano na Palama Ski centar Majnex kombi u kojem se nalazio trener i 8 takmicara ( djece do 14 god)
Je zaustavljen od strane nepoznatog lica te uz pogrdne psovke na nacionalnoj osnovi " NIJE TI OVO ILIDZA, OVO JE SRBIJA, ZAPALIT CU I TEBE I DJECU U KOMBIJU, SLJEDECI PUT CU TI JA POKAZATI JOS JEDNOM AKO PRODJES OVUDA" vrijedjao takmicare i trenera Ski kluba Ilidza. Samo zahvaljujuci pribranosti trenera Ski kluba Ilidza izbjegnuta je nemila scena tj. fizicki napad na trenera i takmicare.
Da li i 22 godine poslje rata trebamo voditi racuna gdje to saljemo djecu? Da li ce neko ko je jos uvijek opterecen ratnim desavanjima namjerno isprovocirati sukob? Napominjemo da Ski klub Ilidza od svog osnivanja radi na promovisanju ljudskih vrijednosti, suzivota, skijaskog sporta i sporta uopste i svoje takmicare uci o tome.
Prikaži sve komentare (289)