Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto mrzim ovu ilidzu fuj
Šta voliš , Istočno Sarajevo ?
@Krstojeb istocno sarajevo? sta je to? ja znam samo za jedno Sarajevo, moje Sarajevo,inače glavni grad BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
Sjetimo se samo ubistva profesora Redžića. I ovo je tako TREBALO DA LEGNE, kraj žive mu porodice. Svaka čast ocu i orden za hrabrost ocu !
Akademik prof.dr. Sulejman Redžić je nesretno stradao pri zimskom izletu u sniježnom kanjonu gornje Miljacke iznad Sarajeva, 7. januara 2013. godine. Izvod WIki. Pa ko to hoda zimi po kanjonima, nema biljaka, nema ničega za vidjet.
@dmachiavelli ko bude šarao nema bonusa
Pa čiji li je degenerik pa ga ovoliko štitite ??? Svu raju od kobile Alise pohapsit i ne puštat dok ne propjevaju mamicu im njihovu.
22:17 min golf iv ide iz pravca aleje prema hotelu casa grande gdje se desio dogadjaj, 22:31 prolazi kombi koji izgleda sasvim uredu, 22:35 buba ide prema casa grande, 22:37:43 golf iv ostecen prolazi i za 5 sek iza njega prolazi u istom smjeru i buba vw... kao da se i oni poznaju. Sve u svemu jaako suhveli...
jbt sad bas nista ne kontam, men ovo lici na dva frajera kako hodaju a ne na momka i curu
zna li iko koji su razlozi zasto se osumnjiceni stite? Ne zelim vrijedati nikoga,ali romi ovakvog profila ko osumnjiceni, su realno zadnja sorta ljudi od kojih bi neko trazio interes...
Zlocinac se uvijek vraca na mjesto zlocina! Treba provjeriti sva vozila koja su prolazila u vrijeme ubistva. Takode, pokusati pronaci osobe sa snimka ili da se same jave i da daju izjavu. Mozda su nesto primjetili, a tesko da ce se odluciti da svoje zivote zakomplikuju. Danasnje vrijeme odgovara kriminalcima jer svi gledamo svoja posla i okrecemo glavu od svega sto nas direktno ne ugrozava, zalosno ali istinito!
to ce dokazati da nista nije bilo i da je on jos ziv. pa vidis kako auta prolaze. to nije moglo biti u to vrijeme jer bi jedno auto stalno, i zakcilo promet, da je stvarno bila neka nezgoda na cesti.
@SandzaklijaVI Ziv? Zasto ne odes njegovom ocu na vrata i kazes mu da mu je sin ziv, gorilo kretenska? Za ovoga gore detektiva, Alisa ZNA, Tuziteljica ZNA, ko je ubica, ne trebas ici ganjati narod koji je setao po Vilsonovom. Obje su znale ko ga je ubio na pocetku, medjutim neko ih je dobro podmazao da ne progovore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za ove sto seru da je SDA iza ovoga. Istina, SDA je usrala svasta nesto. Ali pazite ovo. Ko je nacelnik opstine Ilidza? Senaid Memic iz SDA. Senaid Memic koji je rod ubijenom Dzenanu Memicu. Cini mi se da je i on bio na ovim protestima. Tako da nema logike da je SDA iza toga, prije ce biti da je za otezanje odgovoran neki mafijascic ciji babo veoma dobro potplacuje ova govna koja daju guzice za par stoja.
citav grad zna da se lajkovi i komentari na ovom portalu "stimaju"...
Meni je cudan ovaj s Golfom 4 sivim
Ne znam je li samo ja primjecujem ovo, ali da li je tuziteljica neki dan izjavila da je slucaj Memic maltene zavrsen slucaj okarakteriziran kao saobracajna nesreca, gdje se pociniteljima vec sudi, a u ovom dopisu Memicima se ustvari pravda sto nista nisu uradili, i da nije sve do tuzilastva, i da ne odustaju od rjesavanja ovog "ubistva"? Dalida, jesi li se konacno odlucila, saobracajka ili ubistvo??
Umjesto da se bavimo objavama o uspjesima nasih takmicara na takmicenjima prisiljeni smo da pisemo o verbalnom napadu na trenera i takmicare Ski kluba Ilidza. Naime, jucer 07.02.2017. godine po povratku sa takmicenja koje je organizovano na Palama Ski centar Majnex kombi u kojem se nalazio trener i 8 takmicara ( djece do 14 god)
Je zaustavljen od strane nepoznatog lica te uz pogrdne psovke na nacionalnoj osnovi " NIJE TI OVO ILIDZA, OVO JE SRBIJA, ZAPALIT CU I TEBE I DJECU U KOMBIJU, SLJEDECI PUT CU TI JA POKAZATI JOS JEDNOM AKO PRODJES OVUDA" vrijedjao takmicare i trenera Ski kluba Ilidza. Samo zahvaljujuci pribranosti trenera Ski kluba Ilidza izbjegnuta je nemila scena tj. fizicki napad na trenera i takmicare.
Da li i 22 godine poslje rata trebamo voditi racuna gdje to saljemo djecu? Da li ce neko ko je jos uvijek opterecen ratnim desavanjima namjerno isprovocirati sukob? Napominjemo da Ski klub Ilidza od svog osnivanja radi na promovisanju ljudskih vrijednosti, suzivota, skijaskog sporta i sporta uopste i svoje takmicare uci o tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ali ako je ona njemu rekla u prisustvu njegovog advokata da je bilo naguravanja i da ga on nije htio ubiti, to je dovoljan dokaz.
poslo u kanadu da analiziraju ... ima slucajeva...
u kanadi imaju oci pa mogu gledati video
ZAŠTO MIRZA PLOSKIĆ I DALJE NIJE PRIVEDEN?????
ufol vide koji je auto neostecen ..
Dalida: "Da li da dam Dalidadam.."
nadrapao je kod nas onaj koji traga za pravdom!!!!!!!!!!