Ispade ovaj Dino Konaković sin nekog bega milionera, svima davao, a nikad ništa uzimao nije. Nažalost ovo su basne za naivne, Konaković nema nikakvu zaostavštinu i sve što ima dobio je na priču o šupljoj i fakultet namotao na fore i fazone, Bosna propala i ohađijala Miška od Arkana, a Dino patriota izašao dobar kao nikad do tada. Makar za kraj reci Dino HAND, jer previše i sam sebe lažeš, sad mije jasno što su te zvali SULTAN, čaršija ti pravo ime dala.
kak'e veze arkan ima djece ti? to sto se preziva raznatovic nema nikakve veze sa arkanom pogotovo ne pomenuti Misko Raznatovic da si ti meni ziv i zdrav seRatoru obicni
@filozof071 Svi Ražnjatovići gospodine vode porjeklo iz Cetinja, jednog malog mjesta Rijeka Crnojevića, tamo i sada žive prvi rođaci od Arkana, jedan od njih ima restoran na obali Skadarskog jezera i služi strašno dobru usoljenu jegulju sa bijelim vinom. E takve su te plemenske veze u Crnoj Gori, ako se prezivate Ražnjatović, a taj Miško se nažalost ili nasreču tako preziva i tako je kršten.
Prikaži sve komentare (284)