Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo radi,mnogo ukradi i Allah ce ti dati.SDA INTERNI SLOGAN.
Amin
ubio ih helez
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispade ovaj Dino Konaković sin nekog bega milionera, svima davao, a nikad ništa uzimao nije. Nažalost ovo su basne za naivne, Konaković nema nikakvu zaostavštinu i sve što ima dobio je na priču o šupljoj i fakultet namotao na fore i fazone, Bosna propala i ohađijala Miška od Arkana, a Dino patriota izašao dobar kao nikad do tada. Makar za kraj reci Dino HAND, jer previše i sam sebe lažeš, sad mije jasno što su te zvali SULTAN, čaršija ti pravo ime dala.
kak'e veze arkan ima djece ti? to sto se preziva raznatovic nema nikakve veze sa arkanom pogotovo ne pomenuti Misko Raznatovic da si ti meni ziv i zdrav seRatoru obicni
@filozof071 Svi Ražnjatovići gospodine vode porjeklo iz Cetinja, jednog malog mjesta Rijeka Crnojevića, tamo i sada žive prvi rođaci od Arkana, jedan od njih ima restoran na obali Skadarskog jezera i služi strašno dobru usoljenu jegulju sa bijelim vinom. E takve su te plemenske veze u Crnoj Gori, ako se prezivate Ražnjatović, a taj Miško se nažalost ili nasreču tako preziva i tako je kršten.
Konakoviću, nek' si napokon progovorio! Bio si već dugo zreo za psihologa, a možda i psihijatra.
Ova balega sa benom upropasti KK Bosnu, Kanton Sarajevo, a i SDA se ne pise nista dobro. Kako ga trpe ovi iz SDA?
Nakon KK Bosna Elmedin Dino Konakovic postaje i poznat kao GROBAR Kantona Sarajevo
Ma frajer totalno vlada materijom, sazreo je za premijera FBiH.
Ma ti si melem, na ranu te privit koliko si posten.
Moram priznati da sam prijatno iznenadjem. Bio sam ubedjen da su kod vas u Federalnom Hilafetu ukinuti svi sportovi osim lige prvaka u klanjanju, natezanju koza i drugih domacih zivotinja...Kad ono talibani pikaju kosarku. Svasta.
hehe, ma neno garant pokro pare :D
Konakovicu moj Bosna je propala kada ste ti i Bukva zamijenili bordo boju za zelenu !!!
Ova preduga ispovijest je šuplja na više mjesta, izostavljeni su dijelovi neophodni za jasniju sliku. Jedna stvar je posebno zanimljiva a to je da je za Dininog vakta klub poslovao pozitivno, ali da se doprinosi na plate nisu plaćali? Upotreba koncepta stipendiranja za isplate također je zanimljiva. Nije dužan reći, ali ako se već krenulo transparentno, koliko je tih 10% menadžerske provizije za te 4,5 godine u parama, KMovima? Ali ruku na srce, jedinstven istup političara, za pohvalu.
Kad je ovim rijecima "Bosni ne trebaju navijači" otjerao Pitare iz dvorane, klub je poceo da tone, tu mu konfrontaciju navijaci nisu oprostili, smatrai su njegovim kurcenjem. Pitari ko svi navijaci nedostatak dobrih utakmica na Kosevu zamjenili su gledanjem sve bolje Bosne, sto zbog jednakih boja kluba, sto prema ljubavi prema gradu i kolektivu koji je evropsku titulu donjeo u njega...
Elmedin Dino Konakovic-grobar KK Bosna a uskoro i Kantona Sarajevo.Nesposobna lažovčina ,ublehaš ,licemjer,ulizica i kokošar KOME ti prodaješ muda za bubrege ? SMJENITI pod hitno i u zatvor ga strpati dok nije uništio državu baš kao i kk bosnu nekad
http://www.avaz.ba/assets/image_cache/690/400/0/assets/uploads/Konakovic%20Vila%2008%20IS%20copy.jpg
Opet krivo! To je kuca njegove bivse zene u brakorazvodnoj parnici pripala zeni. Hajmo pljuvaci dajte da vidimo fotografije Dinine vile???
A posbeno me vesele ovi komentari na temu plata. Pa ljudi moji pratite li vi sport i biznis uopce? Kakvog igraca, trenera, direktora koji je pravo dobar mozes angazovati za 1000 KM? Prosjecan ABA liga igrac kosta nekoliko hiljada eura mjesecno sta god neko mislio o tome. Niko te ne tjera da igras u kolu ali ako hoces kvalitet moras ga platiti!
Nekad davno su bogati dolazili da gledaju sirotinju kako nesto igraju ili se bore, a sad dolazi sirotinja da gleda bogate.
sta je problem para nema ,dugovi su tu pa namiricemo iz kantona .Ko da je to problem meni je babo ostavio kanton u amanet.
Covjek uopce nema vilu na Poljinama! LAZ!!! Ako neko zna drugacije neka je uslika i pokaze koja je to njegova vila.
Svakog ko upise minus molim da objavi sliku Dinine vile.
Svakog ko upise minus molim da objavi sliku Dinine vile.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)