samo sada nemojte kao i uvijek, sve smo spasili, idemo sigurno na sp i te suplje. ovo se moralo dobiti. sve ostalo bi znacilo kraj. Grcka ce biti mnogo teza i sa ovakvom igrom tesko da izvucemo bod. Mi imamo bolje igrace ali nemamo taktiku. Grcka ima jako dobru taktiku - pametnu i lukavu! A taktika je danas vaznija od pojedinaca! Ne bih imao nista protiv u Grcku ici sa taktikom bunkera, jer i ako to nije nasa igra, Grcima to jos manje odgovara.
Ma kako nije sjecaj se Cirine igre , koji je i okupio ovu generaciju nakon raspada. 1 spic 5 veznih i od tih 5 dva moraju orat za tim a i ova tri ostala pratit , Zalosno je da mi Medunjanina Gledamo u paru sa Pjanicem sa dva spica protiv jedne Belgije . Tako Njemci ne bi izasli igrat
@samir.islamovic.9 Ciro je igrao 3-2-3-2 formaciju. Inace njegova "standardna". Ali je imao dvojicu u veznom redu koji su bili za "ciscenje": ti su bili Rahimic i Muratovic. Mi imamo danas samo Besica, koji je trenutno povrijedjen. Ali je najveca razlika bila u tome, sto su momci bili "gladni" uspjeha. Danas to vise nisu! Vecina ih ide ka kraju karijere. A ovi sto su mladji, jednostavno nemaju taj kvalitet da bi nesto odradili.
Prikaži sve komentare (79)