Ja nesto ne kontam zasto su se bosanski pravoslavci prozvali "srbima"... ne zive u Srbiji, nisu rodjeni u Srbiji (ni oni ni njihovi roditelji) ne govore srpski (ekavski), ne pisu cirilicom (bar rijetko koji na Klix-u)... nemaju srpsko drzavljanstvo niti pasos, bas cudno :) :) bolje bi im bilo da su se prozvali novo zelandcanima, njemcima, argentincima...
@referendumitacka srpska pravoslavna crkva ..jer je u Srbiji.. srpska akademija ...jer je u Srbiji ruska pravoslavna crkva ... jer je u Rusiji.... ruska reprezentacija jer je iz Rusije hvala sto si napisao "Turcin" velikim slovom!.... ne postoji muslimanska vjeroispovjest?! al' fakat ako si srbin...zasto ne pises ekavski cirilicom..
malo si poglup da shvatiš ...moj pradjed je promjenio četri države uvjek živio u svojoj kući i nigdje nije selio i uvjek ostao ono isto tj. srbin...srpski jezik je i ekavica i ijekavica... tvoj babo je rođen u sfrj pa zašto nije bio jugosloven nego musliman? srbi u rs imaju državljnstvo rs a bit će i pasoš .. jel ti sad malo jasnije?
Prikaži sve komentare (73)