ZA sve srbe iz RS-a ovo su potpisali vaši u dejtonu Sloba, Krajišnik i drugi http://www.ccbh.ba/osnovni-akti/ustav/?title=clan-6 Sve je jasno ko dan Mile vas vodi u izolaciju i civilizacijski mrak
Nije to potpisano u Dejtonu. Usavni sud je osnovan godinama poslije Dejtona, i to od strane Visokog predstavnika. Činjenica je da su samo 2 od 9 sudija iz RS-a. Lijepo ste isplanirali da u Ustavnom sudu donosite odluke kako vam padne na pamet, ali nismo ni mi sisali veslo, takav Ustavni sud nema svrhu i smiješan je.
Jeste muslimani su najviše stradali. Mnogo njihovih ljudi je ubijeno, protjerano, njihove džamije su popaljene, njihove kuće su popaljene, ili su protjerani. Jeste sve je to tacno. Ali veliko ALI i Srbi su stradali i Hrvati u Bosni i Hercegovini to je činjenica. Nisu 30 000 Srba izvršili kolektivno samoubistvo i na području objekata koje su Srbi/Hrvati posjedovali, bio zemljotres. To bi oni htjeli da čitav svijet ubjede. Da su Srbi sami krivi da nije bilo ubistva srpsko kuma na Baščaršiji, kojemu ubica nikad nije procesuiran...gdje je jedan predsjednik države Bosne koji hoće da bude predsjednik svih građana, značin i mene Srbina, poklonio posvetni pištolj!!! Jednom olosu i obicnom ubiciu. Ne to neće moći. Muslimani žele da se predstave nevinim, a mi da budemo razbojnici e neće moći. Sve dok budu se držali te strategije nema suživota.
Prikaži sve komentare (346)