Tri činjenice: 1. Klix.ba je naplatio objavljivanje ovog teksta i poznato je da gospodin Imamović već godinama finansira sarajevske medije poput Klix, Depo itd. 2. Nije istina da se riješilo pitanje redukcije. Pitajte na desetine hiljada građana rubnih mjesnih zajednica da li imaju redukciju i da li imaju toplifikaciju, asfalt i sve ostalo dostojno čovjeka. 3. Tuzlaci plaćaju najskuplju vodu u čitavoj BiH - http://www.capital.ba/najskuplja-voda-u-bijeljini-i-tuzli/ Manje propagande!
Pa gdje u ruralnim naseljima imaš centralno grijanje, gdje ne mogu piumpe dobaciti, seljačino glupa? Voda je najskuplja kada je nema. Tehnologija je skupa pa zato i kubik vode ne može biti jeftin.
@odliv mozaka, ne odgovori ti na činjenice da je članak plaćen, da su mjesne zajednice marginalizirane i da je voda najskuplja u BiH. Umjesto toga samo par ofucanih fraza, kako dolikuje Jasminovim plaćenicima. Idemo dalje sa činjenicama: Izgradnja mosta do Panonskog će koštati do 800.000 KM jer se radi u tri odvojena projekta, BIT centar ne zapošljava 500 inžinjera, a kćerka Jasmina Imamovića radi u Termoelektrani koju inače vodi mrska SDA.
Prikaži sve komentare (268)