Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze o ovom covjeku pricati ko sta hoce, ali Tuzla je 2000. godine bila jedno prljavo, zaostalo i zapustano selo. Danas je kroz Tuzlu lijepo proci, i lijepo u Tuzli zivjeti. Jos uvijek ima mnogo problema u tom gradu, ali se rjesavaju. Iz dana u dan se vidi napredak. Pa sjetite se samo kakva je bila gradska pijaca. Ostale stvari necu da spominjem. Imamovicu i njegovom timu svaka cast. Desnoj strani zao sto se nije izgradio jos koji vjerski centar, iako ih u Tuzli zaista ima mnogo.
@SvetiJuraj, koja to ulica u tuzli nema rasvjetu i kad si ti zadnji put bio u tuzli?
@SvetiJuraj čitava država je u mraku ... tako da i ako je "samo" pola općine, i nije neki problem
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Ali nemaju oni Dinu Konakovića da preuzme upravljanje... nestalo bi vode odmah.
Tuzla je srpsko leglo.
@NinoBelovSRB A što se tiče legla, u Tuzli ti je samo mama legla :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
smucio mi se zivot kad sam sad saznao da pijemo smrdljivu vodu uz modraca. sprecu pijemo. nemam rijeci. pa zar nema u majevici nikakvih izvora.
Allah najbolje zna. Sarajevo nema vode i to je Allahova volja, ne treba se upušćati u to.
ne seri jasmine smradu jedan rahicki, plan je zapoceo Selim Beslagic ti si samo naslijedio...i kakve veze imaju slike radova na raskrsnici kod jupitera sa ovim clankom???????
tuzla je jedini grad u bih, gdje sda nikad nije turila svoj nos, gdje god su oni došli, propast je bila neizbjezna. jasmin imamović je strateški orjentisan čovjek, ima ekipu ljudi koje razmišlja progresivno.
Jasmin Imamovic je Tito svih Nacelnika.
Lahko je Tuzli dok Jaska ima.
Tako što ne daju SDA uhljupima na vlast?
Tri činjenice: 1. Klix.ba je naplatio objavljivanje ovog teksta i poznato je da gospodin Imamović već godinama finansira sarajevske medije poput Klix, Depo itd. 2. Nije istina da se riješilo pitanje redukcije. Pitajte na desetine hiljada građana rubnih mjesnih zajednica da li imaju redukciju i da li imaju toplifikaciju, asfalt i sve ostalo dostojno čovjeka. 3. Tuzlaci plaćaju najskuplju vodu u čitavoj BiH - http://www.capital.ba/najskuplja-voda-u-bijeljini-i-tuzli/ Manje propagande!
Pa gdje u ruralnim naseljima imaš centralno grijanje, gdje ne mogu piumpe dobaciti, seljačino glupa? Voda je najskuplja kada je nema. Tehnologija je skupa pa zato i kubik vode ne može biti jeftin.
@odliv mozaka, ne odgovori ti na činjenice da je članak plaćen, da su mjesne zajednice marginalizirane i da je voda najskuplja u BiH. Umjesto toga samo par ofucanih fraza, kako dolikuje Jasminovim plaćenicima. Idemo dalje sa činjenicama: Izgradnja mosta do Panonskog će koštati do 800.000 KM jer se radi u tri odvojena projekta, BIT centar ne zapošljava 500 inžinjera, a kćerka Jasmina Imamovića radi u Termoelektrani koju inače vodi mrska SDA.
predizborni clanak dakako...
kad se sjetim, u svakom kupatilu u tuzli je bilo bure. U mom licno je bilo od 100l i malo veci bokal. I sad kad vidim kako pljuju po nacelniku koji je napravio toliki pomak u raznim oblastima, tacno mi dodje da se odselim. Mislim da je nas najveci problem to sto smo mi gamad od ljudi. Sve mrzimo...
Najveći problem je što ti ne shvatas da je ovo sponzorirani clanak
@cetrinule shvatam i ne vidim nista lose u tome. Kampanja je uveliko pocela i svako ce da o sebi prica sve najbolje. Dobro je kad je makar pola te price istinito. Vecina ih prica, a iza sebe nema nista cime bi potkrijepila pricu...
kakvo vrelo bosne... memic to prodao arapima 75 KM po kvadratu, dok je u hrasnici u najzabacenijem dijelu 150 KM kvadrat zemlje... sad kad pocnu kuvajcani svoje shubare da peru drit u izvoru, tad ce biti vode u izobilju
Ubijeđen sam da se i u Sarajevu to može riješiti, samo... SDA nije sigurna da će pokupiti poene ako to napravi, tako da je bolje da se raja pati, ionako se niko ne buni.
tako se to radi i rjesavaju problemia ako ima volje i zelje.a toga kod ovih sarajevski politicara lopova nema.sjeme im se zatrlo.
SAMO JOS DA SE ZABRANI RUDNIKU BANOVICI I OSTALIM DA SE VODA ISPUSTA U JEZERO ILI NEK NAPRAVE U OKVIRU RUDNIKA POSTROJENJE KOJE CE VODU IZ RUDNIKA 99 POSTO PRERADIT ZA NAVODNJAVANJE,RUDNICI SU UNISTILI JEZERO
Još uvijek 6 mjesnih zajednica u Tuzli uopće nemaju vodu. U ostalim mjesnim zajednicama je taj problem riješen u određenom procentu. Koliko je klix naplatio za ovaj članak? Većina građana Tuzle nema sistemski riješen problem kanalizacione mreže , ali računi " greškom " dolaze. Komunalac je nekoliko puta poskupljao a kvalitet usluge nije ništa bolji. Zimi niti glavne ulice nisu očišćene, a kamoli sporedne. Funkcionisanje službi pod ingerencijama Grada je dosta loše. Vrijeme je za promjene!
evo primjer: Zivim u Lukavcu, mi smo zadnjih 20 godina nazadovali. Grad je siv, ulice propale o vodovodnoj i kanalizacionoj mrezi da i ne pricamo. Tuzla je gigant naspram ostalih opcina gdje vlada zelena alternativa imamovicu