Pa ocekivano, bili su favorit Srbija. Bollji tim, Hrvati su iznenadili i ovo sto su napravili, a bice bolji za koji godinu jos ima ovih mladih. Razbili ih ovi poslije poluvremena odma. Sad je Australija, ona je favorit, al mogu ih na dan uzeti. I onda se nadati da Spanija pobjedi USA, krenulo je Spance sad, razigrali su se, i oni imaju najbolji sansu da iznenade USA sad. Jer i USA sad igra ozbiljnije. To bi Srbiji bio jedini realni put do zlata, da sretnu Spance tamo.
Pa i nisu toliko, oni sad imaju 4-5 NBA igraca, solidan tim ako su uigrani. A tek za 4 godine oni ce biti dobri, onaj 1. u draftu Simmons je njihov, 20 god, i mozda ima jos neki mladi. I Kanada isto, sa Wiggins i par mladih NBA igraca, za 4 godine, ko ziv to tad, al ce biti isto jaki. A ova Srbija igraju lijepo, timski, al protiv USA su imali vise dodavanja, tehnike i fora neg USA, ko da igraju vani. Bice vjerovatno gusta igra sa AUS, manje od 10 razlike, za nekoga.
Potrazio sam, ima jos Dante Exum iz Utah, 21 godina, i neki mladi 19 god sad doso u Milwaukee, iz Sudana, Australac, preko 7ft, a izgleda pokretljiv, zilav neki.
Prikaži sve komentare (294)