evo zasto cijena nafte ide gore kod nas, susjed je svoju cijenu davno i vise nego sto ce bit u nas digao i ima "guzvu" na cesti, ima guzvu na kilometrima izgradjenih autoputeva, ima autoput siguran za vozit. ima, ima, ima a mi hocemo i jare i pare, e nemere. da se razumjemo i ja volim jeftino a drazi mi je zivot i sugurna voznja od bilo kojih para...
Majmune! I sad mi izdvajamo za izgradnju autoputa, što kroz akcize na gorivo, što kroz putarine - ako si nekad vozio autoputem, plaća se svaki prolaz! Kada se nakupi para od putarina i akciza - na kraju svake budžetske godine, oni lijepo te pare rasporede po budžetima Federacije, RS i Distrikta Brčko! Hajd mi sad reci, kakve veze ima Distrikt Brčko s tim što sam ja vozio od Sarajeva do Zenice?! Nema nikakve veze! Kradu nas samo tako!
@RMS400 Da ima jedna kasa u koju ide lova, i iz koje se uzima lova za gradnju autoputeva to bi bilo više nego idealno i svi bi plaćali i trostruko više! U ovom slučaju bi BiH bila umrežena autoputevima bolje nego ijedna država.
Prikaži sve komentare (41)