Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I svi dostojanstveno cekaju svoj red...u nas bosnjo mrtvi svira kad vidi tri auta ispred sebe na Vlakovu i urla " ne dajem ja pare da bi' cek'o" sto je propraceno tradicionalnim folklornim psovanjem Alije,drzave i svega sto zivi na ovoj planeti!!!
Ja konto propala turistička sezona u Hrvatskoj, kako su pisale neke novine i nagađale u maju o najgoroj sezoni koja je na pomolu u Hrvatskoj, a vidi sad ovo...
Pa narode putujte nocu, nema guzve.
Od kud danas guzva kad ja idem sutra u Dubrovnik?
Ma de guzva bolan ja isao u Neum pa reko hajd' preko metkovića ću da ne moram da idem preko svitave i dodjem tamo kad ono 2km kolona reko cao idem ja preko svitave
Bosnjo koji nije vidio more, a cita neke lijeve portale, reci ce da u Hrvatskoj nema turista :D
@lik55555555 optereceni se bosnjama, ko da vas je neki nabio na tuki pa pozelili ponovo
Ja takve komentare viđam samo na srbijanskim portalima. Mi smo bliže Hrvatskoj, valjda znamo kakvo je stanje. Oni pak ponosno ističu kako NE-ĆE u Hrvatsku i Crnu Goru ni pod koju cijenu. Vrijeđa ih što ih domaći ne vole, što su cijene visoke (za sirotinju sve je skupo), što te države priznaju Kosovo i što ih često ispravljaju u prodavnicama i kafićima kad nešto naručuju na srpskom. Oni se kunu u Grčku i misle da su HR i CG na gubitku jer oni ne idu tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ides na put znas da je Putin tamo i da ce biti guzve pa idi dan kasnije ili drugim putem mozda je dalji , ali ces brze stici sigurno..glup narod
Neće nigde Putin biti dočekan kao u Beogradu na Marakani... Ali hajde neka se i Zlovenci malo potrude....
Veliš kmetovi će napuniti Marakanu.. kmet ostaje kmet vazda hamali
evo zasto cijena nafte ide gore kod nas, susjed je svoju cijenu davno i vise nego sto ce bit u nas digao i ima "guzvu" na cesti, ima guzvu na kilometrima izgradjenih autoputeva, ima autoput siguran za vozit. ima, ima, ima a mi hocemo i jare i pare, e nemere. da se razumjemo i ja volim jeftino a drazi mi je zivot i sugurna voznja od bilo kojih para...
Majmune! I sad mi izdvajamo za izgradnju autoputa, što kroz akcize na gorivo, što kroz putarine - ako si nekad vozio autoputem, plaća se svaki prolaz! Kada se nakupi para od putarina i akciza - na kraju svake budžetske godine, oni lijepo te pare rasporede po budžetima Federacije, RS i Distrikta Brčko! Hajd mi sad reci, kakve veze ima Distrikt Brčko s tim što sam ja vozio od Sarajeva do Zenice?! Nema nikakve veze! Kradu nas samo tako!
@RMS400 Da ima jedna kasa u koju ide lova, i iz koje se uzima lova za gradnju autoputeva to bi bilo više nego idealno i svi bi plaćali i trostruko više! U ovom slučaju bi BiH bila umrežena autoputevima bolje nego ijedna država.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Putin izazove saobraćajni kolaps i to nam ne smeta. A kad radnici traže svoje prava zatvaranjem graničnih prijelaza tad urlamo na sav glas. Iako ni jedan ni drugi nemaju pravo da ograničavaju slobodu kretanja.