Salkicu,mi smo imali idealne uslove i svi nam pomagali materijalno, politicki i moralno da imamo normlnu drzavu,tu priliku su prokockali takvi kao ti radi pljacke i licnog interesa, stavljajuci drzavu na kocku i vjetrometinu.Mi smo presli u dosadu sami sebi i ovim faktorima iz svijeta,nije vise u fokusu nase licemjerstvo i Dodikova mrznja odnosno Srpska.Ako imate nove ideje radi te nesto ako nema te ne seri te vise.
Ni projekte nemaju, a kamoli poslove. Sad da im neko ponudi 3 milijarde oni ne bi u konkretan posao znali da investiraju. Samo bi budžetsku potrošnju povećali, i opravdali nekim novim Zakonom donešnom po hitnom postupku.
@Pixy Bilo je projekata koji su podrzani novcem iz donacija,nazalost ti projrkti su povrsno ili nisu realizavani.Novc koji je pratio te projekte je koruptivnim radnjama nasih funkcionera u vlasti na svim nivioima skrenut u privatne dzepove tih istih funkcionera i sada se oni jedan po jedan povlace u anonimu a narod ostavljaju na cjedilu i propagandnim fintama ga filuju mrznjom da skrenu pozornost sa svog kriminala.
Prikaži sve komentare (36)