Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salkicu,mi smo imali idealne uslove i svi nam pomagali materijalno, politicki i moralno da imamo normlnu drzavu,tu priliku su prokockali takvi kao ti radi pljacke i licnog interesa, stavljajuci drzavu na kocku i vjetrometinu.Mi smo presli u dosadu sami sebi i ovim faktorima iz svijeta,nije vise u fokusu nase licemjerstvo i Dodikova mrznja odnosno Srpska.Ako imate nove ideje radi te nesto ako nema te ne seri te vise.
Ni projekte nemaju, a kamoli poslove. Sad da im neko ponudi 3 milijarde oni ne bi u konkretan posao znali da investiraju. Samo bi budžetsku potrošnju povećali, i opravdali nekim novim Zakonom donešnom po hitnom postupku.
@Pixy Bilo je projekata koji su podrzani novcem iz donacija,nazalost ti projrkti su povrsno ili nisu realizavani.Novc koji je pratio te projekte je koruptivnim radnjama nasih funkcionera u vlasti na svim nivioima skrenut u privatne dzepove tih istih funkcionera i sada se oni jedan po jedan povlace u anonimu a narod ostavljaju na cjedilu i propagandnim fintama ga filuju mrznjom da skrenu pozornost sa svog kriminala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NATRLJAJ SE STARIM NOVINAMA PO ČELAVICI...KAŽU KOSA IZBIJA KO LUDA!
realno dodik puca u prazno zna da gubi izbore ali jos jedna bitna stvar evropa nece dozvoliti novi rat u bosni samo zato sto se boje dzihadista iz citavog svijeta koji bi dosli ovde a ima ih na desetine hiljada zato dodo krme cetnicko nema od tvojih refernduma nista
@Dzalalabad mislim da vas ne bi ostao ni jedan zivi srbin u granicama Bosne to je 100% a za srbiju bi vidjeli ne bi bio prvi put da pada u ruke bosnjaka sto je pokazala i historija.
glasam za novu stranku GBN (Gore biti neće).
doDICK ovim ugrozava par stavki dejtonskog mrzeceg sjemena.. prije svega Anex 7, kojeg je davno vec prekrsio ne vracajuci se na svoje selence
Dodik je pozvao muslimane Bošnjake u Republici Srpskoj da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike i "budu dio naroda Republike Srpske koji ovdje živi i želi da nastavi da živi". dokaz da niko krupno ko turčin ne laže Govoreći o najavljenom referendumu, Dodik je, navodi Salkić, iznio do sada najozbiljnije prijetnje kazavši kako Bošnjaci, ukoliko žele živjeti u tom entitetu "moraju" izaći na referendum čije su održavanje najavile vlasti RS-a.
U današnjem vremenu važnije su multinacionalne kompanije od država. Važniji su političari-tajkuni-bankari od naroda. Njima se dozvoljava sve, na štetu država i običnih ljudi. A vi o nacionalizmu, demokratiji, pravima, slobodama možete da tupite koliko vam volja...bacajte nam prašinu u oči, za lijepu platu.
Jel ovo prof fotograf radio sliku ? Hahah
Đesi Salkicu krme te ubolo
Ako OHR ne reaguje, uzeti Inzka za ruke i noge i roknuti ga u prvu rijeku, stice nekako do Dunava… A onda nastaviti rat, jer ocito u necijim glavama jos nije prestao
j.. te ohr i slovenački konjušar poturice
@istvanbecarpecaros …to cu ti na traktoru napisati…