Posto vec po portalima u Hrvatskoj pisu kako su dosli huligani iz Smrdije i BiH, da to nisu njihovi navijaci :( (apsurd), iskreno bih volio da ih izbace, ali na zalost nece. Zao mi je igraca koji fakat igraju fudbal. Platiti ce jednu 300.000-400.000 cfr i nastaviti dalje. Jeftinije im je da smjenu rukovodstvo NSH, kao sto je kod nas smjenjeno i sve se umirilo. Ali ce to kod njih ici malo teze. Ne da Maminjo svog Sukera.
@Alfa-BiH koji hr.portal to pise?Izmisljas!Zna se vec i imenom i prezimenom ko su osobe.Dolaze iz cijele RH, Vukovara,Osijeka,Zagreba,Pule,Splita...Francuzi su bili obavijesteni i dobili su listu od preko 200 hr. huligana.Na toj listi su postojale i osobe kojima je ulaz na stadione zabranjen,a ipak su usli na stadion.Pitanje je,zasto ih Francuzi nisu sprijecili i kako je bilo moguce unijeti arsenal eksplozivnih naprava pored dugih cijevi koje su docekale hr. navijace u St. Etienneu?
@kje http://net.hr/sport/nogomet/euro-2016/podmukli-napad-huligani-s-bakljama-koji-su-nas-osramotili-uopce-nisu-iz-hrvatske/ Evo pa citaj i ja nisam vjerovao svojim ocima. Apsurdno.
Prikaži sve komentare (84)