Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drasticna novcana kazna plus par utakmica bez gledalaca. Sve ostalo nebi bilo fer. Kad nisu Ruse i Engleze izbacili, ne treba ni njih. A i nebi bilo ok zbog igraca koji nisu krivi i koji su ipak stali pred te huligane probavsi da zaustave sve ono....
@useraccount ima i te.....al onda treba biti konzekventan i redovno kaznjavati npr dizanje tri prsta ili Ukrajince, Poljake i ostale koji cesto imaju raznorazne rasisticke ispade......
nek se ovo privede kraju, samo zabranit naredni ciklus kvalifikacija za EP i gotovo, nek se malo pozabave fašizmom jedan ciklus i gotovo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu igraci zasluzili to. Momci igraju lep fudbal i to je to. Ako nisu izbacili Ruse i Engleze netreba ni njih. A ovakvih ce uvek biti na sve strane koji prave sr.nja po stadionima. Na balkanu nista novo. Kao Srbin navijam za susjede i nadam se da doguraju sto dalje i iskreno smara vise ovaj nacionalizam po stadionima. Pozz i za komsije u BIH.
@FCRS Znaci nova verzija @Susjed iz Hrvatske je u prodaji,ovaj put @Komsija iz Srbij. :D Fino je to,jos da smo svi zajedno i Albaniji srecu zazeljeli...
http://net.hr/sport/nogomet/euro-2016/podmukli-napad-huligani-s-bakljama-koji-su-nas-osramotili-uopce-nisu-iz-hrvatske/ Ovako kockice misle o susjedima svojim. :( Nikad oni, uvijek drugi. :)
nego oni kojima ste dali puntovnicu
Mislilo se na Split i ostale gradove ne samo na Zagreb
Treba reprezentacija da igra u splitu a ne samo u Zagrebu
@crvenkapavica, Zasto samo u Splitu , zasto ne u Rijeci, Osijeku, Puli?
Apsurd da se kažnjava NS radi propusta u organizaciji koji je napravila UEFA.Jednako kao sto su unijeli baklje mogli su i bombe.Smiješno.
I ja sam istog mišljenja, ne opravdavam ni najmanje one što to rade ali UEFA je kriminalna organizacija koja treba prekinuti prvenstvo da smije. Ne prekinuti zbog navijača rusije, hrvatske, engleske i madžarske nego zbog organizacije prvenstava koja nije nikakva. Lakše je kazniti NS hrvtske nego reći da je krivac organizator koji to i jest.
samo zabraniti naredni ciklus kvalifikacija za EP i gotovo
trebala bi prvo uefa sebe kaznit za propust kod osiguranje i kako je moguće da se baklje i petarde unose na stadion...
to toj je isto kao sa našom policijom, nista ti ne brini radi sta god hoćeš, samo sa kamera se pokuipe snimci i ti dok si živ imaš zabranu prisustva na utakmici, ostaje ti samo TV. niklo ti ne brani da radiš sta hoćeš ali kad napraviš sranje onda ti ne gine sankcija
Jesu li kao olaksavajuću okolnost uzeli da je Šimunic u stručnom stabu.
mozete nam svi skupa zajedno u slozi i jedinstvu s ujefom pop....:)
Posto vec po portalima u Hrvatskoj pisu kako su dosli huligani iz Smrdije i BiH, da to nisu njihovi navijaci :( (apsurd), iskreno bih volio da ih izbace, ali na zalost nece. Zao mi je igraca koji fakat igraju fudbal. Platiti ce jednu 300.000-400.000 cfr i nastaviti dalje. Jeftinije im je da smjenu rukovodstvo NSH, kao sto je kod nas smjenjeno i sve se umirilo. Ali ce to kod njih ici malo teze. Ne da Maminjo svog Sukera.
@Alfa-BiH koji hr.portal to pise?Izmisljas!Zna se vec i imenom i prezimenom ko su osobe.Dolaze iz cijele RH, Vukovara,Osijeka,Zagreba,Pule,Splita...Francuzi su bili obavijesteni i dobili su listu od preko 200 hr. huligana.Na toj listi su postojale i osobe kojima je ulaz na stadione zabranjen,a ipak su usli na stadion.Pitanje je,zasto ih Francuzi nisu sprijecili i kako je bilo moguce unijeti arsenal eksplozivnih naprava pored dugih cijevi koje su docekale hr. navijace u St. Etienneu?
@kje http://net.hr/sport/nogomet/euro-2016/podmukli-napad-huligani-s-bakljama-koji-su-nas-osramotili-uopce-nisu-iz-hrvatske/ Evo pa citaj i ja nisam vjerovao svojim ocima. Apsurdno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što se mošnjaci i svrbi povampirili da se izbaci hrvatska sa ep. Hehe nije to lako . Moraš se prvo plasirati na takvo takmicenje i onda pobjediti hrvatsku da bi je izbacio. Za srbiju i bosanski pašaluk to je nemoguća misija!!
A ja mislio da je prekinut mec zato sto su četalji tukli albanske igrace stolicama . Svašta! Jel vi stvarno mislite da su svi ostali slijepi i gluhi?!
Ceto ja zivim u njemackoj i znam kakvi su odnosi njemaca ssa hrvatima i sta misle o srbima.bolje da ti to sad ovdje ne pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako su ih zadnjih 10 puta novčano kaznili, šta bi moglo ovoga puta biti ? hm.. pa $$$ naravno
Bilo je dima. Da vidimo da li ce biti i vatre ...
Zbog vecine BiH katolika iz Hercegovine i SBK zelim da izbace Hrvatsku sa takmicenja, iskreno. Zao mi je igraca i pravih normalnih navijaca HRVATA iz HRVATSKE.
Hrvatska ce igrati dalje Mozda malo bude nesto Novcano kaznjena
@lik55555555 nema BH Hrvata, ima samo BH katolika, Hrvati su u HRVATSKOJ i iz HRVATSKE ....