Ovo nisu navijaci niti Hrvati, da se razumijemo, nema potrebe da ih nazivate navijacima i da se izjednacavaju sa tisucama normalnih ljudi koji su dosli bodriti svoju zemlju!!!!! To su placenici, budale koji zive za huliganstvo, koriste bezakonje i mogucnost PODMICIVANJA ORGANIZATORA I SECURITYA kako bi upropastili sve za sto se ovi decki bore. Oni tu ulazu svoje napore da sto bolje predstave zemlju, Srna u placu pjeva himnu i bori se na terenu da bi mu idioti upropastili sav trud. Drzava je ta koja je kriva za sve, ovo unosenje rekvizita na teren je Slag na tortu, ali Drzava je dopustila da huligani jos uvijek imaju putovnicu, jos uvijek prisustvuju utakmicama, sramote repku, kostaju je .. I to sve kada je pobjeda skoro u nasim rukama. Gadi mi se ovo sve vise, kao osoba koja prati sport, ne mogu shvatiti da ih nije briga sto tih par kretena predstavlja citavu naciju i kosta ju masno!!!!
Eh, najlakše je tako! Kad naprave sranje ove vrste onda nisu navijači, nisu Hrvati, nisu... već su huligani, plaćenici i sl. Međutim, kad nacrtaju svastiku, urlaju "Za dom - spremni!", i u delirijumu pjene protiv Srba, Bošnjaka ili nekog trećeg onda su patriote i najvjerniji navijači. Dok god imamo takav pristup toj bagri nećemo se maknuti iz govana. Tu ne pomaže ni članstvo u NATO i EU. Jednostavno, cijeli Balkan će morati ili progledati i smjestiti govna gdje im je mjesto ili sve ide...
A tko je rekao da su Hrvati kada te stvari rade??? Nemas pojma o cemu pricas tako da nema potrebe za daljom raspravom, da si imalo upucen, znao bi da su za svastiku i za sve ostale incidente krivi nekolicina huligana koji kruze po utakmicama, a ne citava nacija!!!! Huligan je huligan, nebitno odakle je.
Prikaži sve komentare (207)