Klixovci, jeste li u stanju nabaviti tarifnik usluga? Ne vrtite okolo kole! Članak u kome je sve napisano da narod razumije. Ovaj članak je bio i prije mjesec dana, a nama korisnicima ništa ne pokazuje.
Brate ko da je na klingonskom: - pozivi prema fiksnim (kućnim) brojevima će da koštaju isto iz svih mreža - dopuna od 10 KM će trajati minimum 3 mjeseca (ovo je uglavnom zbog mtel-a gdje trenutno traju mjesec i pol) - trebaju generalno smanjiti cijene poziva preko mobitela ("hendija", na kalesijskom) jer su znatno više od onih preko fiksnih (kućnih) telefona Meni je ovaj RAK super. Oni i SIPA su dvije agencije koje zaista nešto rade.
@Onaj mali - da ti prevedem; koliko je minuta razgovora , koliko je poziv, koliko je u roamingu koji je potpisan za SFRJ prošle godine i još puno koliko! Ovo šro si mi " objasnio" je samo zaprašivanje Saharskim pjeskom. Iza je ogromni lopovluk pred puštanje novih akcija Telecomova, pred prodaju. Naravno sve ćemo debelo platiti. Čim se osnovne tarife sakriju - još jedna podvala je na vidiku!
Prikaži sve komentare (63)