Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixovci, jeste li u stanju nabaviti tarifnik usluga? Ne vrtite okolo kole! Članak u kome je sve napisano da narod razumije. Ovaj članak je bio i prije mjesec dana, a nama korisnicima ništa ne pokazuje.
Brate ko da je na klingonskom: - pozivi prema fiksnim (kućnim) brojevima će da koštaju isto iz svih mreža - dopuna od 10 KM će trajati minimum 3 mjeseca (ovo je uglavnom zbog mtel-a gdje trenutno traju mjesec i pol) - trebaju generalno smanjiti cijene poziva preko mobitela ("hendija", na kalesijskom) jer su znatno više od onih preko fiksnih (kućnih) telefona Meni je ovaj RAK super. Oni i SIPA su dvije agencije koje zaista nešto rade.
@Onaj mali - da ti prevedem; koliko je minuta razgovora , koliko je poziv, koliko je u roamingu koji je potpisan za SFRJ prošle godine i još puno koliko! Ovo šro si mi " objasnio" je samo zaprašivanje Saharskim pjeskom. Iza je ogromni lopovluk pred puštanje novih akcija Telecomova, pred prodaju. Naravno sve ćemo debelo platiti. Čim se osnovne tarife sakriju - još jedna podvala je na vidiku!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cijene za ultra korisnike su iste kao i prije. Pregledo sam sve tarifne modele ultre... obracunska jedinica i dalje nije 1 sekunda ni za jedan tarifni model, cijene poziva su iste a mobilni internet je najskuplji u evropi. Ne znam sta je sa pretplatnika
Koliko je minuta razgovora? SMS? Roaming, Internet???
usluge bh telecoma sto manje koristiti... imate viber messenger i ostale stvari... pozivi i sms samo u hitnim slucajevima, ustvari imate 3 besplatne poruke na bh telecom stranici... bh telecom = lopovi!!!!!
čudim se da jos ni jedan operater nije uveo "flatrate" na pozive (mobilne i fiksne) i naprimjer 1 GB interneta. na zapadu je to normala, samo u Bosni zaostajemo opet 10 godina.
Kad se sjetim prije samo fiksni nazoves ponekad jarane na pivu pa rahat izadjes hodas kroz grad gledas guzove dobacujes pricas supljis zbaris gledas je u oci, usne socne ovo ono i dodje racun 3,5 marke. Sad mob u sake facebook instagram twiter kurci palci guzovi se satrase od sjedenja vascijeli dan po kuci, lice izblijedilo ne ide se napolje i kad se ode nekad na kafu (jer se nema za pive valja platiti sva ta sranja) ono konobar koja je sifra i daj jednu produzenu i casu vode i opet glabaj mob.
hocemo na bh portal sms da ima 10 besplatnih poruka dnevno
Dok potrose "zalihe" kao naftasi, pa ce spustiti cijene.
U prevodu: od danas vas gu*imo s kondomom jucer smo vas ka*ali bez !! Vas bh telekom pod sloganom: platis dvije dobijes marku , vi ste nase ovce za sisanje
Oni mobilni podaci 100 maraka megabajt, bolje da ste izgorili nedavno!
iste su cijene,sta vise pravite gradjane budalama i vrijedjate ljudsku inteligenciju
Dok potrose "zalihe" kao naftasi, pa ce spustiti cijene.
Trebaju oni nama stavit da je obračunska jednica sekund a ne 30
zivio Viber ...bez ogranicenja trajanja mandata !
ovo dislike ovi sto rade u Telecomu...ja vas potpuno razumijem, neka ste
@Sn00pDogg ovo sto je ponovo dislike takodje radi u Telecom ali nije jos napredovao pa je nezadovoljan...a obeco" mu babo
Ne znam da li još negdje u svijetu svaka etnička skupina ima svoju mobilnu mrežu? I treba nam kožu sa leđa oderati kad smo ovce.
da se mi mozemo dogovoriti da par dana uopste ne koristimo njihove usluge,spustili bi oni jos vise,ali...
Cijene za ultra korisnike su iste kao i prije. Pregledo sam sve tarifne modele ultre... obracunska jedinica i dalje nije 1 sekunda ni za jedan tarifni model, cijene poziva su iste a mobilni internet je najskuplji u evropi. Ne znam sta je sa pretplatnika
Ostale iste cijene.. https://www.bhtelecom.ba/6208.html