Dobar napad-Svjetski vezni red-Prosječan stoperski par-Kriminalni bekovi i katastrofalna atmosfera u i oko ekipe. Ovo je ukratko opis hrvatske reprezentacije danas i čisto sumnjam da će dalje od osmine finala ako i toliko. što se tiče nove generacije tu im nema straha, djeca što dolaze već u seniorskim ekipama rasturaju i akos e sve ovo popravi i oni kriminalci Šuker i Mamić šutnu iz saveza mogli bi imati jebačku reprezentaciju.
@ChMar Ajde smiri se govorim onako kako jest. Pratim hrvatsku reprezentaciju skoro kao i našu pa neke stvari mogu kritikovati. Činjenica je da imaju na papiru strašnu ekipu posebno u veznom redu ali do sad se nije našla osoba koja će to posložiti kako treba. Imaju velikih problema u odbrani, Lovren ne ide na Euro, Ćorluka je jako dobar ali već ga godine i stil života stišću a bekovi su im po mom mišljenju najslabije karike a u modernom fudbalu ovo je nedopustivo.
@vinkomir4 ali Vrsaljko nece igrati, iako ce ovo ljeto vjerovatno potpisati za Juventus. Srna dok moze hodati, imace prednost.
Prikaži sve komentare (116)