Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar napad-Svjetski vezni red-Prosječan stoperski par-Kriminalni bekovi i katastrofalna atmosfera u i oko ekipe. Ovo je ukratko opis hrvatske reprezentacije danas i čisto sumnjam da će dalje od osmine finala ako i toliko. što se tiče nove generacije tu im nema straha, djeca što dolaze već u seniorskim ekipama rasturaju i akos e sve ovo popravi i oni kriminalci Šuker i Mamić šutnu iz saveza mogli bi imati jebačku reprezentaciju.
@ChMar Ajde smiri se govorim onako kako jest. Pratim hrvatsku reprezentaciju skoro kao i našu pa neke stvari mogu kritikovati. Činjenica je da imaju na papiru strašnu ekipu posebno u veznom redu ali do sad se nije našla osoba koja će to posložiti kako treba. Imaju velikih problema u odbrani, Lovren ne ide na Euro, Ćorluka je jako dobar ali već ga godine i stil života stišću a bekovi su im po mom mišljenju najslabije karike a u modernom fudbalu ovo je nedopustivo.
@vinkomir4 ali Vrsaljko nece igrati, iako ce ovo ljeto vjerovatno potpisati za Juventus. Srna dok moze hodati, imace prednost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bog i Hrvatska iznad svih. Podrska uopce nije upitna. Hrvatska se najmanje gleda iz Zagreba, bas gluposti pises.
S Kovacom bi isli do finala. S Cacicem ispadaju u grupi. Ono sto se zamalo desilo u nasem fudbalskom savezu deslio se u Hrvatskom. Prodaja igraca je najvaznija, a za ostalo cemo lako.
Ante, Ante svi smo za te!!!
I sve je super, I sve je za pet Kad si muško i voliš nogomet, Ušlagiran i agresivan, Ja sam dušo predivan.
Hu d fak iz ante cacic
Ma nemate vi sta raditi na EP zbog atmosfere i tebe kao trenera (Mamicev pijun). Imate top ekipu ali dzaba kad ne valja trener i atmosfera. U svakom slucaju, sve najbolje.
Normalno da nemaju podrske marionete Mamica i Sukera.Hrvatska repka mi je vazda simpaticna bila,puna dobrih igraca i najbolje se mozemo solidarisati sa njima ako ne podrzimo ovu Mamicevu repku.
KRVAVA JETRA NA ŽARU MMMM
Slomice vas Turci..Osmanli Torunu!..
OMAR TIPURA ! ! ! !