Bošnjaku sve smeta , ali baš sve što ima veze sa druga dva konstitutivna naroda u BiH. Smeta mu ime , običaji , pjesme , stil oblačenja, praznici, simboli itd, ali interesantno ne smeta kada u njegovom korpusu se nose fesovi, proslavljaju osmansko carstvo i osvajački pohodi osmanlija po našoj BiH zemlji. Ne smeta njima ni iskopavanje svih vjerskih objekata po cijeloj BiH i vraćanje u tamnu prošlost osmanskog carstva , i ništa ne smeta što ima i nudi islamska vjera na tlu BiH. Sve drugo smeta !
Djecurlija kretenu u uniformi i zastava hrvatske ispred njih...To ti je isto da djeca iz Rusije obuku uniforme i stave ispred sebe zastavu Turske.....Ovo treba u zatvor za maloljetnike poslat
@Cavadini Stoko ISIL-ovska, bezobrazna, licemjerna i pokvarena, ti bi djecu zatvarao. Ne smeta ti kada u Zenici na proslavi Dana djeteta 6 tisuća bošnjačke djece maše turskim zastavama. Bili i njih zatvorio? Ovdje se radi o hrvatskoj djeci u maškarama. A maškarama je dozvoljeno preuzimanje bilo čijeg identiteta. Mogli su se obući u američke marince i mahati američkom zastavom, to je sasvim normalno jer se radi o maškarama, Ali hajde ti domaćim talibanima i ISIL- u objasni što su maškare?
Prikaži sve komentare (432)