Kakva vlast takav i Dautbašić, uvijek je lopov lopova štitio. Obraćam se običnim ljudima u Federaciji (ne djupeuvlakačima, ne onim što su uz SDA dupetom pa hajruju) da sve ovo pomno prate, pamte i da u skladu sa svim ovim nečasnim radnjama stranke SDA POSTUPE NA SVAKIM NAREDNIM IZBORIMA. Mi smo njima samo statistika a oni haraju i otvoreno i drsko jedan drugog čuvaju!
Ispadni iz statistike na ulicu i digni svoj glas! Neka lipe procvetaju, neka SRP I ČEKIĆ uvedu pravo i pravdu, neka kriminizirani političari i " njihovi" ispadnu iz fotelja i stanu pred narodni sud! Sud koji će suditi i presuditi u IME NARODA!
@alejalipa92 nećeš vjerovati ali na svakim protestima sam bio, i kajem se. Kajem se što sam tolike sate proveo na ulici sa još najviše tridesetak osoba dok ova nezaposlena, jadna, siromašna a da toga nije ni svjesna omladina šeta ulicom ili sjedi i pije kafu u neko kafiću a za koju je i bog zna način na koji je skontao te 2 KM. Život naše omlaine se sveo na kafu i dalje nema. Dok se u mozgovima našeg čovjeka ne promijeni ,,čip,, biće nam sve gore.
Prikaži sve komentare (47)