Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UVEST CE U NASU AVLIJUUUUUUUU SUZIVOT I DEMOKRATIJU!!! FAHRO RADONCIC SARKAZAM NARAVNO
iza tornja zora svice, dobro doso predsjednice i ja sam sarkastican 😄
tan tananana tananana sda demokratijaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Apsurdistanu sve moguce, preselite Vladu u KPZ Zenica, lakse vam je. Vise ih je tamo, a i ovi sto nisu bi trebali da su u zatvoru.. Stika nacionalisticka.. LJEVICO BUDI SE !!!!
Bez obzira na lidere svoje stranke, Denis mi je oduvijek djelovao kao normalan i objektivan političar (dozvoljavam subjektivnost stava). Međutim ako podrži kandidaturu kriminalca i potrčka od Eskobara, onda neka sam sebe rokne. Zadrži Denise plizzz moralni integritet i daj nam nadu da vjerujemo u ovu državu! Toliko
Kolko' ti je Denis Zvizdic vjerovo u ovu drzavu pokaz'o je kad je zbriso' iz nje 92'-ge a vratio se 96'-e,ali eto nekako je poslije postao patriota
Ovu drzavu treba napustit ,jna nam nije mogla nista ustase cetnici nisu mogli nista e ovi lopovi nas pobijedise pobise nam unucad i praunucad sjeme im se zaturilo
Radoncic zbog sebe nece odustati od Dautbasica. Ne bi mu odgovarao svjedok pokajnik
Pravi Bosanski politicar tek izasao iz zatvora i ministar. Pustite covjeka da malo zarradi pa ce opet na robiju i tako ukrug...
Kad nam sutra ministra iz KPZ Zenica budu dovlacili na posao. A istom tom ministru sefuje crnogorac, zvani "vrhovni komandant", koji je vjerovatno i gori kriminalac od njega.
Hoću da ubijam za državu,a za uzvrat,da me puste da neometano radim posao sa kolima i drogom
Pa to je moto vladajućih stranaka! >>Hoću da ubijam za državu,a za uzvrat,da me puste da neometano radim posao sa kolima i drogom!<<
Sta mi znamo sta je drzava?To samo ima kod kriminalaca i u korumpiranom drustvu da osoba koja ima optuznicu za kriminal, uopste bude kandidat za bilo koju drzavnu funkciju.U normalnim drzavama ako mu je i pradeda imao mrlju u zivotu, ne moze biti kandidat za drzavnu funkciju. .
Svakako su mnogi od ministara sumnjivog morala tako da ne vidim razlog zasto ga nebi podrzali ..
Kakva vlast takav i Dautbašić, uvijek je lopov lopova štitio. Obraćam se običnim ljudima u Federaciji (ne djupeuvlakačima, ne onim što su uz SDA dupetom pa hajruju) da sve ovo pomno prate, pamte i da u skladu sa svim ovim nečasnim radnjama stranke SDA POSTUPE NA SVAKIM NAREDNIM IZBORIMA. Mi smo njima samo statistika a oni haraju i otvoreno i drsko jedan drugog čuvaju!
Ispadni iz statistike na ulicu i digni svoj glas! Neka lipe procvetaju, neka SRP I ČEKIĆ uvedu pravo i pravdu, neka kriminizirani političari i " njihovi" ispadnu iz fotelja i stanu pred narodni sud! Sud koji će suditi i presuditi u IME NARODA!
@alejalipa92 nećeš vjerovati ali na svakim protestima sam bio, i kajem se. Kajem se što sam tolike sate proveo na ulici sa još najviše tridesetak osoba dok ova nezaposlena, jadna, siromašna a da toga nije ni svjesna omladina šeta ulicom ili sjedi i pije kafu u neko kafiću a za koju je i bog zna način na koji je skontao te 2 KM. Život naše omlaine se sveo na kafu i dalje nema. Dok se u mozgovima našeg čovjeka ne promijeni ,,čip,, biće nam sve gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cetvorka iz SDA nece, zna se koji su....
Ne mogu da vjerujem, kakvo imenovanje lopova, pa ovo je nevjerovatno
Pa ZAR MISLITE DA BI I JEDAN POŠTEN POLITIČAR PRISTUPIO LOPOVSKOJ SDA STRANCI ILI STRANCI JOŠ VEĆEG LOPOVA RADONČIĆA. PA VEĆ 25 GODINA BOSNOM I HERCEGOVINOM-FEDERACIJOM VLADAJU ZATVORENICI, PA TO JE GLAVNI I OSNOVNI USLOV. A KOME SE NE SVIĐA DA MU ZATVORENICI VLADAJU ZEMLJOM NEKA IZAĐE NA SLJEDEĆE IZBORE I GLAS DAJU NEKOJ DRUGOJ STRANCI OSIM OVE DVIJE KRIMINOGENE.
Demokratska fronta do konačne pobjede nad nacional-fašistima!!!