Ovo je Islam i muslimani na Bliskom Istoku ovo rade od kada su muslimanske horde napustile Saudijske Pustinje. Ne zaboravite da su Jordan, Sirija, Egipat, Irak, Sveta Zemlja i današnja Turska bile Hrišćanske zemlje gdje su muslimani nakon osvajanja uništili sve Hrišćansko. Za nekih 10 do 15 godina Genetski Otpad Boooošnjoooci će toliko samouvjereno tvrditi da tu ustvari nikada i nije bio Manastir Hrišćanski nego da je to laž Srbo Ćetnika, CIA i Mosada kako bi se oblatio Islam :)))
Pričaš gluposti, 1500 godina je stajao tamo dok su muslimani bili tu, nisu ga dirali, ovi što ovo rade nisu muslimani, kao što nisu pravoslavni vjernici oni što su porušđili na stotine džamija po bosni nego su šljam od ljudskog roda.
Budalo eno ti u Istanbulu Hagia Sophia pa pogledaj šta muslimani rade od crkvi koje su poznate i u gradovima onda da ne govorim o crkvama u Egiptu, Jordan, Siriji i današnjoj Turskoj gdje su manje crkve i gdje nije izvještavano. Samo u Egiptu je spaljeno oko 70 crkvi u poslednjih nekoliko godina.
Prikaži sve komentare (340)