Ovo je neki Toni Montana lokalni imam, ko Al Pacino u onom filmu. Samo sto je Toni ako se sjecate bio ipak dobricina u dusi i nije htio ubijati nevine civile, kad mu je onaj Sosa Kolumbijanac rekao da digne u zrak auto nekog diplomate u Njujorku Toni nije mogao yebiga, bila mu zena i djeca u autu, i onda mislim da je ubio te Kolumbijance od Sose i onda na kraju ga je cekalo kod kuce par 100ina Sosinih gerilaca i zadnji okrsaj uz hrpu kokaina na Floridi.
Znaci ispade Toni na kraju ljudina i dobar, dusevan covjek i tragicni heroj, i naravno puno bolji od vecine ovih imama i popova. Al sjecatel' se kad je Toni sebi uzeo tigra za avlije pa ga zevezo na lanac ko psa. Legenda. Pa kad pere sudje s Manolom u nekoj cevabdzinici i onda ga onaj Mocart zaposli da im uradi neki deal s Kolumbijancima.
Pa onda testera u kadi, ja mislio gotovo ode nam Toni, i onda Manolo uleti s automatskom u pravi cas, njih 2 oba bivsa Kubanska vojnika, i onda na kraju sredise i Kolumbijance i zadrzase i kokain i lovu. I ja sam prao sudje u Americi na puno mjesta, i kod Meksikanaca, tako da kuzim taj film, to je Americki san, kapitalizam burazeru. Al kraju je Toni ubio Manola, havera svog dobrog i legendu covjeka jer se ovaj ozenio sa sestrom mu. To mu je bio jedini onako bas los potez i nemogu ga opravdati.
Prikaži sve komentare (115)