FBIH 2,6 milijardi RS 3,15 milijardi Ne kažem da je budžet mjerilo zdravlja privrede al KOLIKI BUDŽET TOLIKA I MOGUĆNSOT ZAPOŠLJAVANJA, odnosno investiranje u istog. BAKIR OBEĆO ZAPOŠLJAVANJE A NOVALIĆ GA I NE SPOMINJE ! I sami sebi podapeli nogu !! Ova SDA nije haman ni u koaliciji sa samom SOBOM ! :))
budzet u prevodu kaze koliko novca planiraju da potrose i samim tim da uzmu od naroda FBiH koliki budzet i koje su stavke,a RS koliki je budzet i kolike su stavke(pod stavke su rashodi tipa vracanje rate kredita od 670 miliona za RS ) na ovaj budzet u FBiH imas 10 kantona i opcine koje su za 25% finansijski jace u odnosu na one iz RS samo SA kanton ima 700 miliona budzet uzmi sve u obzir u FBiH se vrti 3x vise novca uz manje otplate nije zlatno,ali nije ni blizu onog sto ti prezentujes
@ovlaz Da ali vjerovatno i općine RS imaju svoje budžete. Dalje FBiH ima neke imovine kao Telecom pa nije sve samo uzimanje i onda izdaje obveznice i dolazi do novca. Kakavbi bio promašaj prodati Telecom i dosada već potrošiti pare KAO DODIK u proteklih 8 godina sa telecomom Srpske ne treba ni govoriti. Bio je car dok je imao paru, a sad je spao na fukaru. Klepo je dvjesto miliona sa bankrotiranom bankom ali je to zadnje.
Prikaži sve komentare (18)