Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otpor! Sram da vas bude, najedeni, napijeni, obučeni, snabdeveni lovom do groba, sram da vas bude, ni za šta niste jade jadne i pored tolike love, samo mučite ove obične ljude u državi.
DA NE POSTOJIMO TREBALO BI NAS IZMISLITI, KOLIKO JUCE SKLEPALI KOALICIJU A DANAS SE NE SLAZU. NE DAJ BOZE DA NAS JE VISE.
FBIH 2,6 milijardi RS 3,15 milijardi Ne kažem da je budžet mjerilo zdravlja privrede al KOLIKI BUDŽET TOLIKA I MOGUĆNSOT ZAPOŠLJAVANJA, odnosno investiranje u istog. BAKIR OBEĆO ZAPOŠLJAVANJE A NOVALIĆ GA I NE SPOMINJE ! I sami sebi podapeli nogu !! Ova SDA nije haman ni u koaliciji sa samom SOBOM ! :))
@ovlaz Da ali vjerovatno i općine RS imaju svoje budžete. Dalje FBiH ima neke imovine kao Telecom pa nije sve samo uzimanje i onda izdaje obveznice i dolazi do novca. Kakavbi bio promašaj prodati Telecom i dosada već potrošiti pare KAO DODIK u proteklih 8 godina sa telecomom Srpske ne treba ni govoriti. Bio je car dok je imao paru, a sad je spao na fukaru. Klepo je dvjesto miliona sa bankrotiranom bankom ali je to zadnje.
Šta bi!?
Vidim u "boljem" delu BiH stanje redovno.
OD UNE SAVE DRINE DO NEUMA, ZAUVIJEK, KOME NEPAŠE NEKA SELI
tek se formirala koalicija i odmah ne ide