U tom istom "bosanskom" Zvorniku do neki dan ste se borili da mozete govoriti "bosanskim" jezikom..Pa nista..U tom istom "bosanskom" Zvorniku,danas se,hvala Bogu pravi jedan od najvecih manastira na Drini...U tom istom Zvorniku su navijaci Drine koji sebe nazivaju "Vukovi" po ugledu na jedinicu VRS "Vukovi sa Drine"..U tom istom "bosanskom" Zvorniku kad pobijedi Srbija prave se kolone,a kad igra bosna ne gubi se vrijeme gledajuci to...U tom istom "bosanskom" Zvorniku ponosno stoji spomenik oslobodiocima-VRS..U tom istom "bosanskom" Zvorniku na svakih 10m srpska zastava.. U tom istom "bosanskom" Zvorniku mahanje ljiljanima je krivicno djelo,pa fino odes u "bosanski" zatvor u "bosanskom" Zvorniku u koji te odvede "bosanska" policija..U tom istom "bosanskom" Zvorniku nacelnik opstine Srbin..Sta reci,kad malo bolje razmislim pravi "bosanski" grad.. hahaha
Ocigledno mjesas pojmove. Bosanski nije isto sto i bosnjacki. Ovo jeste bosansko-hercegovacki grad, nalazi se u Bosni i Hercegovini. Bosansko je i srpsko, hrvatsko i bosnjacko. To sve sto pises samo pokazuje koliko je mizerna prcija zvana "RS" i na cemu je nastala. U gradu u kojem su prije 20+ godina vecinu stanovnistva cinili muslimani - danas se pravi najveci manastir, stoji spomenik onima koji su to vecinsko stanovnistvo i protjerali, na svakih 10m srpska zastava. Kome se to dokazujete? Kome to zapisavate teritoriju? Zasto se silom od Zvornika gradi "kolijevka srpstva", kada svi znaju da on to nikad nije bio? Cega vas je to strah? Nece Zvornik vise biti muslimanski grad, necemo se sluziti vasim metodama, ali isto tako da napravite 101. crkvu i manastir, da stoji 1001. srpska zastava, odlicno se zna ciji je to grad bio, i otkud i zasto se danas bas te zastave i objekti tu nalaze. Na ulazu u grad slobodno mozete zakacit i tablu, ispod trobojke, sa natpisom "Mjesto zlocina".
@Dado Gluposti.. Nemam vremena bas toliko viska vremena da odgovaram na to. Odgovoricu ti samo na jednu recenicu" Bosansko je i srpsko i hrvatsko i muslimansko" to si ti napisao. E vidis, upravo je to ono sto najvise vi muslimani opstruisete i sto na svaki nacin nastojite da podtlacite ostala dva naroda i centralizujete BiH sto nikad necete uspjeti. Dokle god vi smatrate da ste samo vi u ratu ginuli,da ste vi zlatni,da vasi nisu nista radili u ratu,da ste vi autohtoni narod u BiH,mada istorija to jasno opovrgava,dok god vi trazite da neko navija za reprezentaciju BIH a pritom tu istu reprezentaciju docekujete zastavom sa ljiljanima pod kojom su cinjeni zlocini nad ne muslimanima(mada i ta zastava je izvorno grb Kotromanica srpske vlastelinske porodice(majka Tvrtkova je bila Jelena Subic a otac Vladislav potomak loze Nemanjica, i nju ste prisvojili..) Dakle kad vi shvatite da ste upravo vi najveci neprijatelji BIH da ona nikad nece biti onakva kakvu je vi zamisljate nema napretka.Tacka.
Prikaži sve komentare (130)