Francuzi prodju Irce nakon igranja ruke I skandal u cijelom svijetu, Irci se zalili napravilu frku I u sljedecem barazu daju im Estoniju. Protiv nas se takodjer svira skandalozan penal I svi sute. Zar nema nikog ispred saveza da bar uputi protest Uefi, znam da ne pije vode, ali nek svijet cuje I nas glas protesta. Ovo da je svirano npr. Hrvatima ili Slovencima oni bi frku digli. Mi sutimo.
bega je bio nas omiljeni lav sad hvata u prazno koda nije sav mujdza je bio nada kada ga nije bilo sad je ircima stanga za slalom bio Sunjic dobije svaki duel al svaki go on kriv je cujel' spaha je lud ko struja nazalost pregorio mu osigurac pa laje ko kuja zukanovic je nada kojem je ucinjena nepravda kae sudija pipa loptu ko kacevanda medunjanine volimo te majstore ali tu noc nisi bio nego za pajsere coca se mnogo trudio dok se sutra nije probudio pjana je bio nas mali princ sharmer sad je amater ebu mu ljudi m@ter lulic je bio borac zmaj pravi sad luta po terenu ko ludjak pijani visca je nasa najveca nada odpuhasega irci ko' lisce zbog vjetra sto pada dzeko je nas voljeni dijamant nije imo skim da igra garant
@andres_iniesta_2 Slazem se da nam su nam igra i zalaganje nula bili, ali to je druga stvar i to je nesto sto se tice samo nas, ali sudjenje je generalno lose bilo. Pa mene bi bilo stid svirati onakav penal i za nas i plus sto je sudija cijelu utakmicu siljio za njih. Jedino sto sudija nije uslisio molbe Spahica za crvenim kartonom, ali tad to i nije toliko bitno bilo. Zaista sam ocekivao da ce nas savez uputiti protestnu notu UEFI za onaj penal. Ruka skroz uz tijelo bila, cak nisam siguran ni da je lopta pogodila ruku vec stomak i jos cetvrti sudija iza gola. Imam utisak da je sudija svirao po necijim uputama.
Prikaži sve komentare (69)