Nudim 1000km svakome onome ko može da dokaže na jednom primjeru ne na stotinu njih, dakle samo na jednom primjeru da je bilo koja vrsta imala pretka u drugoj vrsti koja je "evoluirala". -Želim da vidim dokaze prelaznih oblika iz jedne u drugu vrstu -Dakle kako tvrdite ako je čivjek nastao od majmuna mora biti destenine hiljada prelaznih oblika kako se taj proces odvijao? -Da to ne bude sve pošto se ne edukujete dovoljno zapitajte se kojom brzinom se oko kod bilo kojeg sisara na kopku trebalo razviti da bi isti sisar ili bilo koja druga kopnena životinja nakon promjene sredine (iz vode na kopno) mogla da preživi od drugih grabežljivca koji su prošli isti proces. Nećete naći niti jedan dokaz i prelaznim oblicima jer ne postoji ne samo za čovjeka već za bilo koju vrstu na planeti. Oko kao glavni organ za primanje informacija je moralo da nastane odmah ili organizam ne bi uspio da se prilagodi na novu sredinu ne samo od grabežljivaca već i od skupljana hrane, nalaženja skloništa etc
Baš ti nije bilo mrsko napisat toliki tekst ? Zašto bi ti nekome davao 1000 kilometara nečega ? Želim i ja da vidim kako Musa cijepa more, Merjema rađa Isusa nevina, da neko živi u kitu 2 sedmice, kako se žena stvara od rebra, kako stane svaki par svih životinja na jednu lađu ručno napravljenu, kako ptice gađaju vojnike na slonovima koji planiraju srušiti kjabu itd. itd. Ovo te se možda i ne tiče,al predpostavljam da te se tiče, pošto si toliko glup da stavljaš u pitanje jednu od najprihvaćeniji teorija o razvoju života na Zemlji. Samo da znaš da nisam pročitao ovo gore tvoje napisano, al sam pogledao 3 crticu i kažem ti da ti ne uzimaš faktor vremena, ljudski vijek je do 100 godina, a niko ne zna koliko je 4 milijarde godina od kako se predpostavlja da postoji osnovni oblik života na zemlji. Ne znaš koliko je 1000 godina pa onda 10.000, a šta se sve može dogoditi od nekoliko aminokiselina tokom 4 mlrd. godina pod pogodnim uslovima za život, e to baš ne znaš.
Prvo nije 1000 kilometara nečega, te seksualne insinuacije ostavi za jarana na pivi. Drugo imaš Google, imaš Youtube, imaš sve bliblioteke svijeta i nadji jedan dokaz ne više, jedan dokaz, jedan jedini zapis o fosilima koji pokazuju prelazni oblik. Ne bitno je šta ti želiš, već koje su činjenice - činjenica je da dokaza nema. Istina se može zaobilaziti, opovrgavati ali se ne može uništiti. Postoji TVORAC - INTELIGENTNI DIZAJN od kojeg je sve nastalo. Ne bitno kojoj religiji pripadaš, da li si ateista, agnostik, ako nosiš svjesnost o kompleksnosti života i znanje koliko je uredjen svaki atom, jasno je da nije sve slučajno nastalo.
Prikaži sve komentare (266)