Ovo je bio clanak samo narucen da se mi svadjamo da li igrati u Ze ili Sa. Ja sam iz Ze, protiv iole jace repke kartu je nemoguce kupiti. na dan utakmice vlada toliki seljakluk da je korida u Cevljanovicima mala maca. Ako vec ne idem na tekmu taj dan presjedim u kuci. S druge strane, drago mi je da se ipak igra u Ze jer na taj dan Zenica mnogo zaradi, dodju desetine hiljada ljudi sa ciljem da popiju pive, jedu. kupe nesto. Ipak treba izgraditi jedan stadion samo za reprezentaciju u Sarajevu ili prosiriti Bilino i uraditi ga kako treba da stavimo tacku na to gdje da igra repka.
Treba igrati u svim gradovima BiH i tacka. Mozda bas ne u Banjoj Luci jer tamo dobar dio stanovnistva bi to vidio kao neku provokaciju jer su se oni borili da BiH ne igra tamo a onaj nas vodja to i aminovao ali sve druge gradove vala mogu obici u jednom ciklusu. Tuzla Sarajevo (2 stadiona) Mostar i Zenica i eto to je otprilike to sto se tice gradova u BiH, ako ima jos koji a da nije BL javite
@nopro citam da u Doboju kod Kaknja ima strasan stadion. Kapacitet nije neki, al je trava zelenija nego kod komsije.... zaboravio si i krajisnike. u Bihacu na stadionu Jedinstva bi se uz 50ak miliona ulaganja hladno moglo igrati. (da za sa 2 stadiona, ze i mo realno treba nekih 300tinjak miliona)
Prikaži sve komentare (206)