ovo je toliko smijesno da se opet komentarise o tome kako se muslimani (ne)ponasaju na zapadu! a zasto ovi tako pametni komentatori ne komentarisu ponasanje krscana u okruzenju gdje nisu vecina? evo vam primjera: rodjeni su u BiH, zive u BiH, vijekovima su u BiH, (ne)rade u BiH, zaradjuju u BiH, pasos im je BiH.....ALiI oni druge drzave nazivaju SVOJOM!!! Zasto? Zato sto bi u tim drzavama bili vecinski narod a u BiH nisu! I sve to potice iz jedne mrznje. Mrznje jer se ne mogu pomiriti sa tim da zive u jednoj drzavi gdje su muslimani relativna vecina. I onda isti ti bolesnici NAMA pricaju kako se treba ponasati tamo gdje nisi vecina........Hvala na bezobrazluku!
Igranje riječima. Jedino što su Bošnjaci govorili je da su većina u odnosu na druge u BiH, ali nikad nisu tvrdili da su apsolutna većina u BiH.
@sr chavez: lijepo sam ti napisao "relativna vecina", ne apsolutna. a to da li su apsolutna, to se jos ne zna. a ovakvih clanaka trenutno ima jako ppuno, tako da sve dok ne izadju zvanicni rezultati nista ne vjerujem .....
Prikaži sve komentare (65)