Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svedi su narod sa visokim stepenom tolerancije.Da nisu nebi ni primali i izdrzavali ovoliki broj emigranata.Svaka drzava ima svoje desnicare pa i Svedska koji nisu bili u nekom broju zbog kojeg bi se trebalo zabrinuti.Na zalost taj se broj svakodnevno povecava.
vrijeme je povoljno za desnicare........lako sada mogu privuci obican narod svojoj politici
Svedi su jos dobri....na sta im lici svecka...pa ovo je afrika ja se frapiro sta vidim.... Na sve strane sjede po betonu, prose, prodaju gluposti ko da je kandahar i mogadis.... Sve nindje okolo, glasno nekulturno I prljavooooo! Uzas Ja bi im bio gori od svakog nijemca amera i sveda desnicara!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako je nekad bilo i u SFRJ zbog vrijeđanja ili omalovažavanja nekog od naroda. Privođenja u policiju, pa čak i batinanja. Strahota jedna, ne smije se omalovažavati i vrijeđati drugi narod, dakle nema slobode govora što se često uzima kao jedno od opravdanja za rasturanje bivše države. Shodno tome, u Švedskoj vlada mrak, i zato bi trebalo srušiti Švedsku, zar ne ?
Jebače njega muslimani :)).
U BIH I OKRUZENJU BI SVI BILI U ZATVORU,DA IMAMO ZAKON KAO SVEDI.
Šta ti je uređena država i društvo!
Ono sto pravi razliku izmedju Svedske i majmunskih drzava je cinjenica da je ta osoba privedena (uhapsena).
Hvala Velikom Allahu i ja sam musliman pa mislim da šved nije puno pogrješio. Neka ostane šved dalje od Boga,Islama i poslanika, a za nas "vjernike" nije puno pogrješio....
ovo je toliko smijesno da se opet komentarise o tome kako se muslimani (ne)ponasaju na zapadu! a zasto ovi tako pametni komentatori ne komentarisu ponasanje krscana u okruzenju gdje nisu vecina? evo vam primjera: rodjeni su u BiH, zive u BiH, vijekovima su u BiH, (ne)rade u BiH, zaradjuju u BiH, pasos im je BiH.....ALiI oni druge drzave nazivaju SVOJOM!!! Zasto? Zato sto bi u tim drzavama bili vecinski narod a u BiH nisu! I sve to potice iz jedne mrznje. Mrznje jer se ne mogu pomiriti sa tim da zive u jednoj drzavi gdje su muslimani relativna vecina. I onda isti ti bolesnici NAMA pricaju kako se treba ponasati tamo gdje nisi vecina........Hvala na bezobrazluku!
Igranje riječima. Jedino što su Bošnjaci govorili je da su većina u odnosu na druge u BiH, ali nikad nisu tvrdili da su apsolutna većina u BiH.
@sr chavez: lijepo sam ti napisao "relativna vecina", ne apsolutna. a to da li su apsolutna, to se jos ne zna. a ovakvih clanaka trenutno ima jako ppuno, tako da sve dok ne izadju zvanicni rezultati nista ne vjerujem .....
...nije ni cudo...na sta ovo ovdje lici cisti uzas... Najveci nedostatak u islamu jeste sto je totalno afrikaniziran i arabiziran! Bijelih predstavnika je saka!
švedski nastavnički terorizam,fanatizam i ekstremizam
šta mi znamo šta si ti mislio..........
pOJMA NEMA O iSLAMU, A NAVIO SE 100% SAM SIGURAN DA OD OPRE SLUSA STA JE ISLAM !!!
krilnik.......imaju manje pizdarija nego sa tipovima poput bolesnika(čitaj teroriste) Bjervika heheheheheheheh
Ako je isil Islam onda cu i četnici islam metode su im site !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
priveli franziska.
kakav on, nema zakona pa moze ovdje prosipati komplekse, placenicki zidovcic koji zivi u vukojebini Bijeljini