Pa to da u reprezentaciji nije kao u Romi jeste cinjenica...**bi ga sad tako je! Ali to da se ne trudi - nije istina! Momak se trudi i proba sve ali mu kao prvo nedostaje brz fudbal sa uigranim igracima. Kod nas jedan pas traje 5 sek. Pa dok se desi drugi prodje vremena i vremena. Pjanic je navikao na brzu igru. I tu mu i jeste kvalitet. Jednostavno nije taj tip igraca koji ce kao cista 10ka iz spore igre da diriguje, kao sto je bio Misimovic. Zato Misimovicu nije nikad lezala ova brza igra, sto i jeste razlog zasto se u vecim klubovima (osim u Wofsburgu) nije mogao da probije, dok u reprezentaciji jeste (jer je bas igrala taj spori fudbal koji njemu lezi). To nije ptanje kvaliteta, vec tipa igraca. Onda se Pjanic jos i iznervira (i onako pshicki nije najjaci) jer svom silom hoce da se pokaze a ne ide mu! Tako mu se onda dese i lapsusi i dodje do toga da zbog nervoze ne pogodi ni jedan slobodnjak umjesto da mu sjedne svaki drugi kao u Romi!
Baš kao što i u Hrvatskoj kude Modrića za "lošiju" igru, taj Modrić uputi perfektnu dugu loptu i Ronaldu i Mandžukiću, samo je razlika u tome što Ronaldo zakuca, a Mandžo je izgubi. I onda nacija sere da se Modrić ne zalaže, slično kao i Pjanić, uputi dobar par ali nema tko ispratiti.
@NavijacBIH Svaka čast za komentar, Pjanić je visoko iznad prosjeka kojeg drži naša reprezentacija, njemu treba neki kvalitetan saigrač na sredini terena kako bi briljirao, teško je bit vezni igrač kad nemaš s kim da uspostaviš tu vezu jebiga.
Prikaži sve komentare (61)