Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke, samo tako nastavi....
ovo je reć' čojk-ljustvo i čojstvo :)))...dobar sam ti ja..,kako si mi ti, drug moj?
e'o i ja čitam, a miriše mi na maloću, što se pameti tiče :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa to da u reprezentaciji nije kao u Romi jeste cinjenica...**bi ga sad tako je! Ali to da se ne trudi - nije istina! Momak se trudi i proba sve ali mu kao prvo nedostaje brz fudbal sa uigranim igracima. Kod nas jedan pas traje 5 sek. Pa dok se desi drugi prodje vremena i vremena. Pjanic je navikao na brzu igru. I tu mu i jeste kvalitet. Jednostavno nije taj tip igraca koji ce kao cista 10ka iz spore igre da diriguje, kao sto je bio Misimovic. Zato Misimovicu nije nikad lezala ova brza igra, sto i jeste razlog zasto se u vecim klubovima (osim u Wofsburgu) nije mogao da probije, dok u reprezentaciji jeste (jer je bas igrala taj spori fudbal koji njemu lezi). To nije ptanje kvaliteta, vec tipa igraca. Onda se Pjanic jos i iznervira (i onako pshicki nije najjaci) jer svom silom hoce da se pokaze a ne ide mu! Tako mu se onda dese i lapsusi i dodje do toga da zbog nervoze ne pogodi ni jedan slobodnjak umjesto da mu sjedne svaki drugi kao u Romi!
@NavijacBIH Svaka čast za komentar, Pjanić je visoko iznad prosjeka kojeg drži naša reprezentacija, njemu treba neki kvalitetan saigrač na sredini terena kako bi briljirao, teško je bit vezni igrač kad nemaš s kim da uspostaviš tu vezu jebiga.
Hvala jarane! Da Pjanic nije iznad prosjeka nebi ni bio tamo gdje jeste. A mene najvise nerviraju oni glupi komentari kad neko uradi nesto sto imalo valja pa ga dizu kao najboljeg na svijetu. A ako taj isti jednom kiksne odmah ne zna, ne valja itd....nikako da objetivno prokomentarisu...i onda meni na kraju govore kako nisam pravi navijac jer navodno sirim pesimizam....pa ja cu biti najveci optimista al mi daj razlog da budem...ne mogu ja poslje poraza od Kipra i Izraela pisati ole ole idemo na Euro...evo sad se situacija promijenila - al ipak sam jako oprezan jer smatram da smo izvukli najjaceg moguceg protivnika koji je favorit protiv nas!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma sta je to u odnosu na majstorske predasistencije malog čarobnjaka.
Srbenda na aparatima
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Cestitke
Svaka cast Fale tu jos Alessandro Del Piero Andrea Pirlo
Moze jedan ili 2 protiv Irske molim. Hajd ne mora ni biti slobodni, moze i 1 ili 2 ono regularan gol, ne mora bit iz prekida. Uglavnom bice veselo i napeto s Irskom, pogotovo tamo u Dublinu, onaj veliki njihov lijepi, nov stadion, vatrena atmosfera i dobri navijaci tamo, bice dobro i uzbudljivo za gledati, samo da se prva u Zenici dobro zavrsi, da nebude slucajno neki kiks i poraz ko sa Slovackom ili Kiprom. A idealno nadam se i da ih pobijedimo kako tako barem za 1 gol u Zenici. Isto nadam se da ce proci Svedi i Zlatan, Slovenija, i Madjarska.
Uvijek su nam se divili kad su trebali da nam poture namještaljku u baražu, nisam pesimista ali smrdi mi nešto tu...
Jebat ce nas kao da gledam
Pjanić će "eksplodirati" u reprezentaciji prije ili kasnije...to je neizbježno. Momak ima silnu želju i volju ali u pitanju je više kao neka psihička blokada.. Jednostavno težak je teret Misketove desetke, ali Pjanić se već po malo oslobađa toga. Zato ga nismo imali u punom sjaju u ovim kvalifikacijama iako je igrao i trudio se.. Možda već u baražu bude onaj pravi, a tek na Euru... :)
Ma zatvore ga svaku utakmicu ba...Nisu ni ovi selektori ludi da ostavljaju ovog coeka samog 30 m ispred gola
budemo vidjeli u barazu kakav ce princ biti
Bože sačuvaj jeste bolesni... pa šta da je dao golova kao Mihajlović, Karlos itd..
dečko, vaš tresu kompleksi samo tako, imate potrebu da veličate kao neke uspješne "bošnjake"... da prdne glasno, vi bi rekli da je najbolji prdež u rimu trenutno... jako, ali jako ste bolesni... on je prosječan igrač ( boli me racku za vas, moje mišljenje jer gfa nema kada treba i kada se pokazuju veliki igrači))..neće biti ni upola kao Miha ili Karlos... pa ni žuninjo..
ej čuj UEFA očarana...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aaaa pizdohani klixovacki, sto ste ukinuli komentare o Zaimu, jel vas to Fudo nazvao i zaprijetio objavljivanjem kompromitirajuceg snimka izmedju njega i vlasnika portala??
Izgleda da jeste, Fudine usnice izgleda u redakciji Klixa malo radile, ni na jedan clanak o Deenu ni porodici Backovic u proslosti se ne moze komentarisati, a na svaku drugu glupost moze...
Princ + Zmaj
Grande Mire! A video i ne otvoram, okanite se ovog bh tube. Jasno mi je da želi zaraditi koji fening ali su videa loše kvalitete i plus ove debilne reklama na ovoj ruskoj platformi gdje ih postavlja. Mučno gledati...
Pomozi svom covjeku! Ne mora uvijek biti ako je meni crkla krava, nek i komšiji. Pozdrav
Prvo moram ton isključiti...čitavu zgradu izbihuzurim kad pustim njegov video :) Evo primjera kako se radi kvalitetno, pogledaj kvalitet snimaka... http://ourmatch.net/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ni ja ga ne kontam. On u reprezentaciji zna biti neprimjetan, a u Romi glavni igrač. Znam ja da se u reprezentaciji treba čuvati, jer u slučaju povrede ode ti sezona u klubu, ali ipak i drugi su u istoj poziciji pa se više trude. On je nekako čudan gledajući to. Ipak nadam se da će u utakmicama baraža dati svoj maksimum i pomoći nam da prođemo ovaj baraž.
Kako vi strucnjaci za fudbal ne shvatate da on u Romi igra sa vrhunskim igracima, a u reprezentaciji sa polovnjacima ...
hahaha "Nemoj babo pujde" hahaha nick za 10!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)