Mi kroz svoju vjeru znamo da nas kreator nikada ne napušta. On nikada ne zaboravlja svoj plan niti se kaje što nas je stvorio. Čovječanstvo još uvijek ima sposobnost da zajedničkim radom izgradi naš zajednički dom", rekao je papa Franjo. Stvoritelj Kosmosa je stvoritelj koji stvara iz nicega, nije Kreator.Kreator stvara iz od vec stvorenog materijala.Masoni slave Velikog Kreatora Kosmosa,Velike svjetske religije ga zovu Sinom Zore, Luciferom,,Sotonom,Davlom, Sejtanom ,Iblisom ,Necastivim,Mefistom i sl.Cak ga i Isus u Bibliji zove Knezom ovog svijeta
...ajmo redom. stvoritelj se samostvorio iz ničega. pa je tako samostvoren iz ničega, stvorio i univerzum iz ničega. ok, raznolike su definicije "ničega". jer "ništa" je "nešto" unutar čega vladaju zakoni fizike. sve "drži vodu" osim onoga gdje se zakoni fizike tretiraju samostvoriteljevom voljom.
@commie.Ne bih zalazio u mutne vode metafizike.Samo me inspirirala ova Papina recenica.No moram dodati da zaba iz bunara tesko moze zamisliti nepregledna svjetska mora.Moje skromno misljenje.A uz to nisam ni vjernik.
Prikaži sve komentare (97)