Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nijednog krscanina u redakciji, jelde? Na SH se kaze Stvoritelj, ne Kreator, neuki moji klixovci.
Kreator :facepalm Od ljudi iz naroda koji se prsi svojim maternjim jezikom, koji misle da su važniji ako izbace riječi svog jezika i zamjene ih riječima stranog porijekla. Jedno pričaju, drugo rade.
Ne primiči se druže Papa Baraku, iskvariće te...
u pet deka
Obojica su male mace za biskupa dulića...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...kreator nas nikad ni napusta? reci to stotinama miliona nevinih a ubijenih tokom istorije "ljudskog" roda.
Mi kroz svoju vjeru znamo da nas kreator nikada ne napušta. On nikada ne zaboravlja svoj plan niti se kaje što nas je stvorio. Čovječanstvo još uvijek ima sposobnost da zajedničkim radom izgradi naš zajednički dom", rekao je papa Franjo. Stvoritelj Kosmosa je stvoritelj koji stvara iz nicega, nije Kreator.Kreator stvara iz od vec stvorenog materijala.Masoni slave Velikog Kreatora Kosmosa,Velike svjetske religije ga zovu Sinom Zore, Luciferom,,Sotonom,Davlom, Sejtanom ,Iblisom ,Necastivim,Mefistom i sl.Cak ga i Isus u Bibliji zove Knezom ovog svijeta
...ajmo redom. stvoritelj se samostvorio iz ničega. pa je tako samostvoren iz ničega, stvorio i univerzum iz ničega. ok, raznolike su definicije "ničega". jer "ništa" je "nešto" unutar čega vladaju zakoni fizike. sve "drži vodu" osim onoga gdje se zakoni fizike tretiraju samostvoriteljevom voljom.
@commie.Ne bih zalazio u mutne vode metafizike.Samo me inspirirala ova Papina recenica.No moram dodati da zaba iz bunara tesko moze zamisliti nepregledna svjetska mora.Moje skromno misljenje.A uz to nisam ni vjernik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@neutralan: kako od koga....
treca slika: ''volki mi je, al opusten''
Kreator nas je stvorio, prati sta radimo, i sudit ce nam za nasa djela.
Ovaj papa zvuci kao musliman....Kreator nam je blizi od blizine nas samih
@bosanka Ni ne sliči muslimanu, jer muslimanski je Bog orije svega Zakon i jako je daleko. Da bi bio blizak trebao bi biti shvaćen kao Otac, kao Ljubav tj Sin koji se spustio među svoju djecu i kao Duh Sveti koji je s njima i u njima. Dakle papa je očito Katolik tj kršćanin ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
POGLEDAJTE KAKO SE ČAUŠEVIĆ ZA.EBAVA. https://youtu.be/PrPoUR9xLXM
Kreator je odavno digao ruke od nas i pokajao se sto nas je stvorio...