Budemo realni, Vedovo vrijeme je bilo i proslo. Svaka mu cast i defintivno je zasluzio biti poznat kao jedan od najvecih napadaca nase repke, ali nije fer forsirati njega zbog stare slave i oduzimati nekom priliku kao Arminu Hodzicu. Vrijeme je da idemo dalje i trazimo novu zamjenu u mladjim igracima. Sto duze se cuvamo Ibisevica po svakoj cijeni, duze trosimo vrijeme.
Armin Hodzic nastupa u HNL-u i to nemojte zaboraviti. Cak ni tu nije 100% standardan. Vedo je sve ovo vrijeme bio sa ekipom sto znaci da je trenirao punom snagom i da fizicki 100% u formi (inace ga Herta nebi ni kupila). Najbolji dani su mu prosli ali mogao bi se jos jednom vratiti i postati prvotimac u Herti sa desetak golova u sezoni, sto bi i nama garantovala da ce biti clan reprezentacije sljedece dvije godine. Naravno da je pao u neku rupu ali smatram da se moze iz nje izvuci i jos uvijek nam biti od koristi jer mi za njega nemamo zamjene. Dzeko i on su nam jedini spicevi. Akonkretno Hodzic jos nije za reprezentacije. Djuric je daleko od Vede. A Zec se nikad nije ni uspio probiti kako treba. Nadam se Ibisevicu jos barem 2 godine i do tada da neko novi proradi.....ali trenutno su Vedo i Dzeko jos uvijek jedini ozbiljni kandidati.
100% se slazem i to je ono sto govorim. Vedo je gigant bio i ostao, ali vrijeme je ici dalje. Ljudi svi sad pitaju "Sta je sa Vedadom!?" kao da je za ocekivati da igra 110% i razbija Bundesligu u svojoj 31 godini. Tesko ko moze igrati na tom nivou nakon 30 godine. Jos je Vedo imao povrede velike pa i to se treba uzeti u obzir. Ljudi, nije nista sa Vedadom, nego godine lagano cine svoje. A ovo forsiranje u repki ispred tipa poput Hodzica nije logicno i kao sto si rekao, samo uvelicava stetu nasu kada ova generacija ode.
Prikaži sve komentare (43)